Celeb

2023.08.21. 16:51

Ismét együtt a fiatal pár: a kisebb Gáspár lány és szerelme nem sokáig bírja egymás nélkül

Az újra egymásra találásnak főként a Gáspár-házaspár örül, hiszen Győző már többször kifejtette, mennyire megkedvelte a fiatal srácot. Ő és Bea asszony pedig már nagyon szeretne unokázni is.

Nool.hu

Virág és Krisztián románca igazi se veled, se nélküled kapcsolat

Forrás: Riport.hu/Nagy Zoltán

Virág és párja két éve vállalta fel először a nyilvánosság előtt a kapcsolatát. Azóta megéltek néhány hullámvölgyet. Nemrég még úgy tűnt, végleg búcsút intettek egymásnak, most azonban kiderült, újra boldogok és szerelmesek – írta meg nemrégiben a Ripost.

Nyár elején Gáspár Evelin bejelentette, másfél év kapcsolat után szakít párjával, akivel korábban össze is költöztek. Úgy tűnt, nemcsak ő, de húga is szingli lett a nyáron. Virág ugyanis rendre a barátnőivel közös csajos bulikról osztott meg képet, sőt, egy követője meg is jegyezte, hogy kivirult, mióta szingli lett.

Nem ez lehetett az első mosolyszünet köztük, szilveszterkor is volt egy végzetesnek tűnő összezördülésük, amit Bea asszony is megerősített, bár elismerte, talán csak a fiatalok heves természetével magyarázható az ügy, s csupán átmeneti mosolyszünetről van szó. Igaza is lett, hiszen január elején, Győzike szülinapján már a családi asztalnál ült a vendéglátásban tevékenykedő Krisztián.

Akárhogy is, a nyári mosolyszünet után Virág és Krisztián újra egymásra talált. A fiú az Instagramján 24 óráig elérhető Storyban válaszolt követői kérdésére, melyek közül ez volt az egyik: 

Virággal már nem vagy kapcsolatban?

 – hangzott a kérdés.

Bár a fiú szavakkal nem felelt, így is igen beszédesre sikerült a válasza. A fiatal vállalkozó ugyanis megosztott egy friss közös képet, amin egymást ölelve csókolóznak. A kép pár hete, Virág születésnapján készülhetett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!