Remény

2024.03.28. 18:30

Külföldön kezdene új életet a Fekete Vonat lecsúszott sztárja

Reménysugár csillant fel a balassagyarmati származású Fehér Tibor előtt. Egy nemzetközi társaság lát fantáziát a nógrádi rapperben és dalaiban, így ha összejön az üzlet, akkor vége lehet a hajléktalan létnek.

Nool.hu

Fehér Tibor, alias Beat botrányaitól már évek óta hangos a bulvársajtó

Forrás: Bors / Fekete Vonat

Nem megy jól Beat sorsa, egyik napról a másikra él, nincs lakása és állandó munkája sem. A Fekete Vonat tavalyi nagykoncertje sem úgy sült el számára, ahogy tervezte, a buli után a zenekar tagjai összevesztek, és a mai napig nem beszélnek egymással – tudta meg a Ripost.

Tibor azóta munkásszállón élt, de onnan is kitették a szűrét, mivel nem tudott fizetni. A sors méltatlan utat jelölt ki a tehetséges művész számára, de a mostani lehetőség mindent megváltoztathat.

Beat sorsának jobbrafordulását egy tengerentúli kiadó hozhatja el. A társaság, amelynek központja az Egyesült Államok keleti partján van, az online térben vadászik olyan roma származású előadókra, akikben látják a jó üzlet lehetőségét. Arról egyelőre nem tudni, hogy ez milyen anyagi juttatásokkal jár, de a stúdióból már nem egy tehetség futott be nemzetközi karriert. Úgyhogy a lehetőség adott, az pedig már csak Beat-en múlik, hogy tud-e élni vele.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!