Bulvár

2024.05.10. 12:36

Gáspár Laciról mondta el véleményét az egyik mentortársa

Tóth Andi az X-Faktoros zsűritársait véleményezte: nem tartotta magában, mit gondol Gáspár Laciról.

Nool.hu

Gáspár Laci már évek és szériák óta az X-Faktor oszlopos tagját képezi a zsűritagok és mentorok között. Mentortársai szériák alatt sorra cserélődnek. Az idei év egyik zsűritársa, mint kiderült Tóth Andi lesz. 10 évvel ezelőtti győzelme után már nem a versenyzők között, hanem a bírák asztalánál foglal majd helyet – írja a Bors. A Sztárban sztár műsorában már feltűnt, de most új kihívások elé néz.

„Tudom, hogy ezek a műsorok – főként az elmúlt pár évben – rámentek arra, hogy szórakoztassák a nézőket, ami szerintem valóban fontos. Örülök, hogy a mostani zsűriben mind a négy karakter teljesen más, mert van olyan ember, aki biztosan szórakoztatja majd a közönséget – igen, Lacira gondolok –, és van olyan is, aki pedig talán túl komolyan is veszi majd, hogy a mentorszékben ül. Igen, itt magamra gondolok. Szerintem kell, hogy ez az egész egyensúlyban legyen: ha túl sok poén van, áthúzzuk a másikat, amikor meg túl komolyan veszem, szóljanak, hogy Andi, haló, ez itt csak egy játék!” – fejtegette Tóth Andi, aki nagyon izgatottan készül a forgatásra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!