Bulvár

2024.05.07. 16:24

Gáspár Zsolti háromezer fasírtot és kivetítőt is tervez az eseményre

Gáspár Zsolti élete nagy napjára készül, amit Mátraverebélyen rendezne meg.

Nool.hu

Gáspár Zsolti és párja már évtizedek óta együtt vannak, és a nagy napra még csak most kerülne sor. A celeb nem akarja elaprózni a rendezvényt, igazán nagyszabásúra tervezi. Elmondása szerint olyan lakodalmat tartanak majd, hogy még a Holdról is látszani fog, és annyi vendég lesz, mint égen a csillag. A lakodalmat Mátraverebélyen tartja majd, és igazi farmos buli lesz, rengeteg VIP vendéggel, akik az átalakított pajtákban alszanak majd szalmazsákokon – írja az Origo.

A nagy eseményre nem csak a rokonságot tervezi meghívni. Demcsák Zsuzsát nem csupán, mint vendég látná szívesen, hanem az esküvőn a tanú szerepét is ő töltené be. Nótár Mary, Kökény Attila és L.L. Junior egyébként már biztosan ott lesznek az esküvőn, de még Presser Gábort és Charlie-t is meg akarja nyerni Gáspár Zsolti. A nagy nevek mellett a nem hívott vendégekre is gondol, mindenkit szívesen látnak az eseményen.

„Szeretnénk egy világsztárt is. Én nagyon nagy rajongója vagyok Dr. Albannak. Most megy a faxolás, egyeztetés, hogy mikor tud jönni” – nyilatkozta Zsolti.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!