Szépségverseny

2024.04.28. 13:24

Tündérszépek: bemutatjuk azokat a nógrádi hölgyeket, akik harcba indulnak a koronáért!

Idén ötödik alkalommal rendezi meg a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre ezúttal is gyönyörűséges hölgyek jelentkeztek Nógrád vármegyéből. Bemutatjuk most azokat a szépségeket, akik már túl is vannak a portfólió fotózásukon.

Sipos Nina Vivien

A 2024-es Tündérszépek szépségverseny ezúttal is rendkívül népszerű, hiszen több 18 és 35 év közötti hölgy jelentkezett már országszerte, hogy megmérettessék magukat és kitekintést nyerjenek a szépségiparba. Szűkebb hazánkból is számos elbűvölő, fiatal lány nevezett be a vetélkedőre, akiknek a fotózása már meg is történt a közelmúltban.

Hírportálunk bemutatja most azokat a szépségeket, akik bátran és merészen "ringbe szálltak" a szépségkirálynői címért és a koronáért. 

Közgazdász szakon képzeli el magát Andrea

A gyönyörű, 18 éves Fóris Andrea a salgótarjáni Madách Imre Gimnázium végzős és szorgalmas diákja, akinek ideje nagy részét a tanulás teszi ki, hiszen további tanulmányait egy neves iskola közgazdász szakján szeretné majd folytatni az érettségit követően.

A Tündérszépek vetélkedő ifjú jelentkezőjéről kiderült a fotózáson, hogy hetente egyszer eljár kondi terembe, hogy edzéssel tartsa formában magát. Szabadidejében szeret koreai romantikus drámákat nézni. A szépségversenyre egyik családtagja nevezte be őt a tudta nélkül, viszont ennek ellenére könnyed eleganciával és magabiztossággal pózolt a kamera vakuja előtt először kényelmes sport öltözetben, majd szép alkalmi ruhában, végül pedig bikiniben.

Száguldás az élete Millának

A salgótarjáni származású Deák Milla Manna azért jelentkezett a Tündérszépek versenyre, mert szerette volna kipróbálni magát egy kicsit csajosabb irányban is, nem csak az autóversenyzésben. Mint mondta, nagyon örülne annak, ha valami csoda folytán továbbjutna a válogatón és bekerülne az országos döntőbe, mivel az egy jó visszajelzés lenne számára azzal kapcsolatban, hogy ő is tud nőies lenni. 

A 18 éves lány korábban elgondolkodott már azon, hogy a szépségiparban helyezkedjen el és modellkedjen, de ő inkább az autóversenyzés területén, illetve marketing irányban képzeli el magát. A fotózáson elárulta, hogy nagyon távol állnak tőle a magassarkú cipők és a csinosabb ruhák hordása is, saját stílusát és ízlését pedig a fényképezőgép előtt sem félt megmutatni. Egyáltalán nem zavarja, ha különcnek, furcsának tartják az emberek, mert az teszi őt annyira különlegessé, hogy nem fél kilógni a sorból.

Mónika modellkarriert szeretne építeni

A 23 esztendős bátonyterenyei szépséget rendkívül érdekli a modellkedés és szeretne is majd a jövőben ezzel foglalkozni. Jakubovics Mónika korábban is jelentkezett már a Tündérszépek versenyre, azonban a koronát sajnos egyik alkalommal nem nyerte el. Mint fogalmazott, ezúttal mindent belead annak érdekében, hogy elérje célját és megvalósítsa régóta dédelgetett álmát, vagyis hogy megszerezze a koronát, a szépségkirálynői címet és elindítsa modellkarrierjét. 

A fiatal szépség a népszerű közösségi média oldalakon is rendkívül aktív, ugyanis imád fotózni és videókat készíteni. Mintegy 53 ezer követője van TikTokon, és közel 4,5 millióan kedvelték már a posztjait. Mindemellett Instagramon is több mint 7 ezres követőtáborral rendelkezik, ezek a számok pedig egyre csak növekednek.

Légy te az idei szépségkirálynő!

Továbbra is lehet még indulni a Tündérszépek országos szépségversenyen, hiszen egészen május 12-ig várjuk a nevezéseket. Akár saját portfólióval is jelentkezhetnek a 18 és 35 év közötti hölgyek Nógrád vármegyében, de profi fotóssal elkészítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Szűkebb hazánk szépségei Heves, valamint Jász-Nagykun-Szolnok hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!