Tündérszépek 2024

2024.05.08. 18:30

Tündérszép sminktrendeket mutatunk, amelyeknek köszönhetően egész nyáron ragyoghatsz!

Összegyűjtötte portálunk azokat a tündérszép sminktrendeket, amelyek idén rendkívül népszerűek nem csupán a tavaszi, hanem a nyári időszakban is. Mindemellett Kazári-Nagy Orsi sminkes tuti tippjeit is megosztjuk veletek.

Sipos Nina Vivien

Egy korábbi cikkünkben Gembicki Glória bárnai stylist és divatszakértő elárulta, hogy milyen ruhadarabok és ékszerek a menők, most pedig az idei sminktrendek fognak előtérbe kerülni, amelyekkel garantáltan tündérszép lesz a tavaszi és nyári sminked.

Megfigyelhető, hogy mostanában a ragyogó és a tiszta arcbőr, valamint a természetességet hangsúlyozó minimalizmus lett az egyik felkapott trend. Mint arról a bien.hu is beszámolt, a 2024-es smink az egyszerűséget és a tisztaságot képviseli, valamint lehetővé teszi, hogy mindenki kifejezhesse szépségének lényegét anélkül, hogy elveszítené az egyediségét. Ahhoz, hogy ezt az ápolt, ragyogó hatást elérjük, a legfontosabb az, hogy megkapja a kellő törődést a bőrünk, ezért mindenekelőtt szükség van egy jó arcápolási rutinra, amit minden reggel és este alkalmazunk. Ezt követően pedig egy nagyon könnyed alapozót kell felvinni a bőrre.

Kazári-Nagy Orsi sminkes elmondta, hogy mindig olyan alapozót használjunk, ami passzol a dekoltázsunk színéhez. Emellett a bőrünk alaptónusát is ismernünk kell, de arra oda kell figyelni, hogy más textúrájú termék ajánlott zsíros, és megint más kozmetikum való száraz bőrre. A nők mintegy 85 százaléka azért nem használ alapozót, mert nem tudja, melyiket alkalmazza a sok közül, azonban a jól megválasztott termékkel elkerülhető a maszkhatás, nem tömíti el a pórusokat, és gyakorlatilag együtt lélegzik a bőrrel.

Jöhet minden, ami csillogó!

A drogériákban és a szépségápolási cikkeket forgalmazó üzletekben már feltűntek az idén befutó tavaszi és nyári termékek. Rendkívül trendik most a fémes, csillogós hatású sminkek és kozmetikumok, amelyekből érdemes már most betárazni, nehogy kifogyjunk belőlük a szezon közepén! A lágy, ezüst tónusú, belső szemzugos festés már most különösen népszerű, de a csillogó szemhéjfestékek és a színes szempillaspirálok is hódítanak 2024-ben.

Menő a hableány smink

A tengerpart ihlette hableány trend, vagyis a mermaidcore már a tavalyi évben is népszerű volt, és úgy tűnik, hogy ez idén is visszatér a középpontba. A megjelenésünket tekintve mindegy, hol van rajtunk ez a stílus, hiszen egy ruhadarabon, a körmökön és még sminkként is simán megállja a helyét. A lényeg, hogy lágy pasztell tónusokat válasszunk, amelyek olyan hatást keltenek, mint a vízben megcsillanó kagylók. A finom rozétól a gyöngyház fehéren át a pasztellkékig gyakorlatilag bármi megengedett.

A barackszín mindenkinek jól áll

A Pantone Intézet minden évben kiadja az esztendő színét, 2024-ben ez a Peach Fuzz nevet viseli, amely egy pasztell barackszín. Kazári-Nagy Orsi elmondta: ha sminkről van szó, ez a szín szinte mindenkinek jól tud állni. Elég, ha csak a rúzsban jelenik meg az árnyalat, hiszen meseszép és sokatmondó hatást lehet elérni vele.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!