újranyitás

2021.05.16. 11:00

Újraéledhet a Somosi Fogadó épülete

Mint arról korábban már beszámoltunk, hosszú hónapok óta üresen áll a nagy múltra visszatekintő, egykori Somosi Fogadó épülete. A közelmúltban azonban egy győri székhelyű cég hosszú távú bérleti szerződést kötött az ingatlan tulajdonosával.

G. K.

Forrás: NMH

Fotó: Hegedűs Márk

– Giczi Gellért, a vállalat ügyvezetője elmondta: a külső és a belső felújítási munkálatok befejezése után, várhatóan május közepén nyitnak majd ki – olvasható a település hivatalos közösségi oldalán.

Mint írják: a cég tervei szerint felélesztik a korábban közkedvelt melegkonyhás éttermet, továbbá ismét foglalhatók lesznek a megújult emeleti szobák is.

– A helyi önkormányzat minden segítséget megad az új vállalkozás hosszú távú, eredményes működéséhez, hiszen közös érdekünk, hogy a faluközpont ismét rendezett, közösségi élettel teli legyen. Ennek keretében – amennyiben az intézményvezetők is egyetértenek ezzel –, helyi berkeken belül tudjuk majd újra megoldani az idősek klubja, az óvoda és az iskola étkeztetési kérdéseit is – áll a bejegyzésben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában