Főzés

2023.10.04. 15:40

Tavaly kiérdemelte a legjobb amatőr címet, idén pedig ismét visszatért a Séfek Séfébe Kenza

Ismét a TV2 képernyőjén láthatta a közönség a Séfek Séfe új, ötödik évadában Ghebali Kenzát, aki tavaly a legjobb amatőr címet érdemelte ki a főzőműsorban.

Lukács Zsófia

Ismét a TV2 képernyőjén láthatta a közönség a Séfek Séfe új, ötödik évadában Ghebali Kenzát (jobbra)

Forrás: Beküldött fotó

Idén is hihetetlen izgalmakkal rajtolt el a Séfek Séfe reality főzőműsor, amelynek célja megtalálni Magyarország leendő legjobb séfét. A műsor ötödik évadába a versenyzők segítségeként tért vissza a balassagyarmati Ghebali Kenza , az előző évad legjobb amatőr séfjének bizonyult.

– Nagyon meglepődtem, amikor érkezett a hívás, hogy számítanak a segítségemre, hiszen eddig mindig csak a döntősök tértek vissza a műsorba. A vendégfőzésen úgy érzem a töltött zsemle nagy sikert aratott, amibe karácsonyi desszertként minden szeretetemet beletetettem. A kóstoló nagymamákon is látszott, hogy elnyerte a tetszésüket– mondta el portálunknak Ghebali Kenza.

Kiemelte továbbá, hogy órási megtiszteltetés számára amatőrként, hogy olyan séfekkel dolgozhatott, mint Vomberg Frigyes, Frici, aki food stylistként, szakoktatóként és séfként is számos elismerést szerzett már, de az Európa-bajnok Bocuse d' Or csapat trénere is egyben.

Kenza portálunk érdeklődésére azt is elárulta, hogy eredeti szakmájában, kéz- és lábápolóként sem tétlenkedik, jelenleg mesterképzésen tanul és a következő évtől már oktatni fogja a szakmát Balassagyarmaton. Mindemellett a tavalyi verseny sikerét követően kapott egy felkérést a nógrádgárdonyi étterembe, ahol hétvégente főz és számtalan rendezvényre is hívják. – A közeljövőben szeretnék szervezni olyan workshopokat, ahol például ennek a töltött zsemlének a receptjét, elkészítési módját is továbbadhatom másoknak – fogalmazott a legjobb amatőr séf. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában