Nool.hu podcast

2023.12.20. 13:51

Karácsonyi túlevés és ami mögötte van: nógrádi szakértőktől kértünk tanácsokat (podcast)

Karácsonykor sokan elengedik magukat, otthon és vendégségben sem tudnak ellenállni a finom falatoknak. Szeles Enikővel edzői oldalról, Tóth Boglárkával táplálkozási oldalról jártuk körül a témát.

Angyal Eszter

Szeles Enikővel (balra) és Tóth Boglárkával beszélgettünk a Hír FM-en a karácsonyi túlevés kapcsán

Forrás: Nool

Fotó: Bakos László

Szeles Enikő, az év edzőjének is megválasztott szakember, valamint Tóth Boglárka biológus, táplálkozási tanácsadó voltak hétfőn a Hír FM salgótarjáni frekvenciájának – FM 99.3 MHz – vendégei. A szakmájukban egyaránt nagy tapasztalattal rendelkező hölgyekkel a karácsonyi túlevésről és annak következményeiről beszélgetettünk. Mindketten azt javasolták, hogy természetesen nem kötelező szigorúan ellenállni az ünnepi időszakban a finom falatoknak, a kulcs a mértékletességben rejlik! Sőt mi több, mindketten egyetértettek abban is, hogy a mozgásról a karácsony ellenére sem szabad megfeledkezni, hisz mind egészségünk, mind emésztésünk szempontjából rendkívül hasznos tud lenni.

Szeles Enikőt arról is kifaggattuk, hogy milyen mozgásformákat ajánl ebben az időszakban, míg Tóth Bogitól arra is választ kaptunk, hogy hogyan tudjuk a lehető legegészségesebb formában elkészíteni az ünnepi asztalra szánt finomságokat. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában