Igeliturgia

2024.01.18. 10:10

Összegyűjtöttük a Karancs-völgyi települések vasárnapi szentmiséinek időpontjait

A Karancsvölgyi Egyházközségek Facebook-oldalán tették közre, hogyan fog alakulni a hétvégi szentmisék rendje Ipolytarnócon, Litkén, Mihálygergén, Marakodipusztán, Egyházasgergén, Karancsberényben, Karancskesziben, illetve Karancslapujtőn.

Sipos Nina Vivien

Az évközi harmadik vasárnapon, vagyis január 21-én várják a hívőket az egyházasgergei Szeplőtlen Fogantatás-templomba a 8 óra 30 perckor, a karancskeszi Szent Mihály-templomba a 9 óra 30 perckor, a karancsberényi Mindenszentek-templomba a 10 óra 30 perckor, továbbá a karancslapujtői Magyarok Nagyasszonya-templomba a 11 óra 30 perckor kezdődő szentmisére.

Az Isten igéjének vasárnapján az igeliturgia az ipolytarnóci Krisztus Király-templomban 8 óra 30 perckor, a litkei Szent Kereszt-templomban 9 óra 30 perckor, a mihálygergei Magyarok Nagyasszonya-templomban 10 óra 30 perckor, illetve a marakodipusztai Jézus Szíve-templomban 11 óra 30 perckor kezdődik majd.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában