Rádióműsor

2024.03.29. 20:20

Hétvégén is érdemes lesz a Hír FM salgótarjáni adásait hallgatni

Hétvégén sem maradnak hallgatnivaló nélkül a rádiókedvelők: a héten elhangzott legjobb műsorokból érkezik ugyanis a best of a Hír FM-en!

Nool.hu

Szombat reggel 7 óra 6 perctől az FM 99.3 MHz-en, a Hír FM salgótarjáni frekvenciáján felidézzük Oláh Gergely palóc séffel készült beszélgetésünket, amelyből kiderült, hogyan készül a jó sonka, és milyen egyéb finomságokat érdemes még készíteni húsvétra. 8 óra 6 perctől pedig már a húsvéti ünnepkörhöz kapcsolódó népszokásokról, hiedelmekről lesz szó, szerdai adásunk ismétlésében a néprajzos-muzeológus, Máté György volt a vendég.

Húsvétvasárnap reggel 7 óra 6 perctől ismét a Hír FM-el ébredhetnek a korán kelők: először a Bistei Viktóriával készült beszélgetést idézzük fel, amelyből megtudhattuk, hogyan dekorálhatjuk ki az ünnep alkalmából otthonunkat, és hogyan készíthetünk kreatívan hímes tojást. 8 óra 6 perctől pedig újra meghallgathatják a salgótarjáni Stromfeld diákjaival és tanáraival készült összeállítást, amelyben az ezüstérmet érő ökoházukról meséltek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában