Változás

2024.03.28. 18:18

Húsvét idején változik a hulladékelszállítás rendje Kisbárkányban

A húsvéti ünnepek alatti szemétszállítási időpontok változására figyelmeztetik a kisbárkányi lakosokat.

Veres Edina

Az ünnepek alatt érvényben lévő hulladékszállítás rendjével kapcsolatban kaptak tájékoztatást a kisbárkányi lakosok. A Múlt és jelen – Kisbárkány nevű Facebook-oldal a napokban osztotta meg a VGÜ Nonprofit Kft. tájékoztatását, amely szerint március 29-én, azaz nagypénteken a begyűjtés változatlanul, a megszokott rend szerint történik majd.

Ezzel szemben április 1-jén, tehát húsvéthétfőn pedig elmarad a szemét elszállítása. A gyűjtőedényeket hétfő helyett egy nappal korábban, tehát vasárnap ürítik majd ki. A tájékoztatásban arra is felhívták a lakosok figyelmét, hogy a VGÜ Nonprofit Kft. gyűjtést végző kollégái a megszokott időponttól korábban érkezhetnek, ezért a hulladéktárolókat a kora reggeli órákban, vagy az ürítési napot megelőző este már érdemes kihelyezni az ingatlanok elé. A bejegyzésből az is kiderült, hogy a VGÜ-höz tartozó hulladékudvarok március 29-től április 1-ig zárva tartanak, akárcsak a hulladéklerakó telep.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában