Pályázat

2024.03.27. 10:12

Nem mindennapi díjat kaptak a bátonyterenyei szakközépiskolások

Pályázatot nyertek, így látogatást tehettek a budapesti Rendőrpalotába a Fáy András szakközépiskola tanulói.

Nagy Orsolya

Berki Jácint Ádám (balra) és Grósz Lúcia Csilla is szép eredményt ért el

Forrás: Police.hu

Az Országos Rendőr-főkapitányság Teve utcai épületében látták vendégül azokat a fiatalokat, akik a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ által meghirdetett, Miért választanám a rendőri hivatást? című pályázaton eredményesen szerepeltek és helyezést értek el – közölte Buda Gábor, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Mint fogalmazott: a szervezők a roma származású fiatalokat célozták meg, arra ösztönözve őket, hogy igyekezzenek bemutatni mindazon momentumokat, amelyek a rendőri hivatást vonzóvá teszik a számukra.

– A pályázaton a Fáy András szakközépiskola 9. A osztály tanulói közül Berki Jácint Ádám rajzzal mutatta be, míg Grósz Lúcia Csilla egy fogalmazásban írta le, miért választaná a rendőri hivatást. A benyújtott alkotásaik eredményesen szerepeltek, hiszen Jácint a harmadik, míg Lúcia a negyedik helyezést érte el – mondta Buda Gábor.

Hozzátette: a díjazottak látogatást tehettek a Rendőrpalotában, amely remélhetőleg egy életre szóló élményt nyújtott a számukra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában