Ünnep

2024.05.09. 14:14

Huszadik születésnapját ünnepelte a pásztói Idősek otthona

A napokban ünnepelte fennállásának huszadik évfordulóját az idősek otthona, amely során emlékezetes rendezvényt tartottak.

Nagy Orsolya

Mint arról az intézmény a Facebook-oldalán beszámolt: az ünnepi alkalomra összegyűltek a régi és a jelenlegi dolgozók, valamint az intézmény fenntartója is.

„A levetített képek segítségével újra átélhettünk eseményeket és megelevenedtek azok az értékes pillanatok, amelyeket együtt töltöttünk az elmúlt két évtizedben. Majd köszöntöttük a nyugdíjas dolgozóinkat és azokat a munkatársakat is, akik az intézmény megnyitása óta itt szorgoskodnak, immár 20 éve. Végül üdvözöltük Huszár Lászlóné Erzsike nénit, aki elsőként költözött be az otthonba és jó egészségnek örvendve most is itt él közöttünk”– írta az intézmény.

Hozzátették: ezen túlmenően a Muzsla Néptáncegyüttes és a Rozmaring Népdalkör színvonalas műsorral szórakoztatta a résztvevőket, a délutáni órákban pedig finom ételek és sütemények sorakoztak fel, amelyeket az idős lakók, a vendégek és a dolgozók nagy élvezettel fogyasztottak.

Az intézmény arra is kitért, hogy a hangulatot tánc és zene fokozta, amelyhez mindenki lelkesen csatlakozott. Az ünnepség során mindenki jól érezte magát és örömmel emlékezett vissza az elmúlt két évtizedre, amelyben az intézmény szolgált és fejlődött. A 20. születésnap így méltó emlék marad.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában