Istentisztelet

2024.05.03. 10:10

Így alakul a hétvégi miserend a Karancs-völgyi templomokban

Sipos Nina Vivien

A Karancsvölgyi Egyházközségek Oldala a közösségi felületén tette közzé, hogy miképpen fog alakulni hétvégén a szentmisék és az igeliturgiák rendje a környékbeli templomokban. Szentmisére várják a hívőket május 4-én, szombaton a karancsberényi Mindenszentek-templomban 16 óra 30 perckor, a karancslapujtői Magyarok Nagyasszonya-templomban 17 óra 30 perckor, illetve a karancskeszi Szent Mihály-templomban 18 órakor. Ahogy a bejegyzésben is írták, Karancskesziben a római katolikus templomban 16 órakor szentségi házasságot kötnek.

Húsvét hatodik vasárnapján istentiszteletet tartanak az egyházasgergei Szeplőtlen Fogantatás-templomban 9 óra 30 perckor, valamint a mihálygergei Magyarok Nagyasszonya-templomban 11 órakor. Mindkét helyszínen elsőáldozást fognak tartani. 

Igeliturgia fog kezdődni május 5-én, vasárnap az ipolytarnóci Krisztus Király-templomban 9 órakor, a litkei Szent Kereszt-templomban 10 órakor, továbbá a marakodipusztai Jézus Szíve-templomban 11 órakor. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában