Tanusítvány

2024.05.02. 08:52

Ismét elnyerte a családbarát címet az etesi egyesület

Idén ismét megkapta az etesi Didaktika Egyesület a Családbarát Szolgáltatóhely Tanúsító Védjegyet.

Sipos Nina Vivien

Gőz Gábor, az etesi Didaktika Egyesület vezetője

Fotó: Hüvösi Csaba

A Didaktika Egyesület a közösségi oldalán tette közzé, hogy 2024-ben ismét megkapták a Családbarát Szolgáltatóhely címet. Mint írták bejegyzésükben, az etesi szervezet által működtetett Kilátó Tanoda és Kilátó Biztos Kezdet Gyerekház szolgáltatóhelyét ismét sikeresen minősítették a Családbarát Magyarország Központ Nonprofit Közhasznú Kft. tanúsító szervezet képviselői és újabb két évre meghosszabbították az intézmény védjegyét.

Fontosak a családbarát értékek

„A Családbarát Hely tanúsító védjegy által a munkaerőpiaci szereplőkkel szövetségre lépve képviseljük a családbarát értékeket. A programba jelentkező munkahelyeket a családbarát szempontok szervezeten belüli, míg a szolgáltató helyeket a családbarát szempontok szervezeten kívüli megvalósulása szerint minősítjük. Egy szervezet mindkét kategóriában, munkahelyként és szolgáltató helyként is jelentkezhet” – olvasható a Családbarát Magyarország Központ honlapján.

Különféle családbarát szempontok alapján kapják meg az intézetek a minősítést. Az elnyert tanúsítvánnyal megnő a munkahelyek munkaerőt megtartó és azt bevonzó képessége, a szolgáltató helyek esetében pedig jelentősen hozzájárul az adott szolgáltatás piaci sikerességéhez. A védjegy kereteinek kidolgozásakor, illetve az elbírálás feltételeinek meghatározásakor fontos, hogy minden lényeges pontot feltárjanak a szakemberek a jelentkező szervezetek működésével kapcsolatosan.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában