Önkéntesség

2024.05.07. 13:55

Segíteni menő! Kiskutyát juttatott el a menhelyre a karancsberényi focicsapat kapitánya

A Tizenegy Állatvédő Egyesület - Újbuda Állatmentés a Facebook-oldalán tett közzé egy bejegyzést, amelyben a karancsberényi labdarúgócsapat kapitányának példaértékű tettéről számolt be.

Sipos Nina Vivien

Mezei Péter gondolkodás nélkül segített

Forrás: Facebook

„Kedves állatbarátok, Heroszos önkéntesek, földre szállt angyalok! Fuvart keresünk ennek a kiskutyának, befogadnánk, de sajnos a civil állatmentő autója épp felmondta a szolgálatot, így nem tudja felhozni a kiskutyát hozzánk Budapestre Karancskesziből” – írta közösségi oldalán a Tizenegy Állatvédő Egyesület, beszámolva a napokban történt állatmentésről.

Segíteni menő!

A Herosz – Hermann Ottó Magyar Országos Állat- és Természetvédő Egyesület Mezei Pétert, a Völgy Sportolói FC karancsberényi labdarúgócsapatának kapitányát kereste meg egy kéréssel, aki gondolkodás nélkül felajánlotta szolgálatait.

A történet szerint mivel idegenben focizott a csapat, így szépen fel lett adva a lecke a nógrádi legényeknek, de nem rémültek meg a kihívástól, sőt, tréfásan megjegyezték, biztosan elmennek érte, és maximum elutazik velük a meccsre a kisállat, mint kabalakutya. A varsányi mérkőzés után a csapakapitány valóban elvitte a kutyust Budapestre, ahol Lipowicz Ádám vette át. Immár a Heroszba keresi szeretett gazdáját a megmentett állat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában