Választás 2024

2024.05.07. 15:15

Kreicsi Bálint fontos megoldandó problémákra hívta fel a salgótarjániak figyelmét

Kreicsi Bálint a közösségi oldalán rávilágított azokra a problémákra, amelyeknek megoldása és orvoslása mindenképp a városvezetés feladata lesz. A Salgótarjáni Konzultáció eredménye is visszaigazolta a polgármesterjelölt határozott terveit.

Sipos Nina Vivien

A problémák megoldása és orvoslása mindenképp a városvezetés feladata lesz

Forrás: Facebook

Kreicsi Bálint üzletember és lokálpatrióta, a Hajrá, Salgótarján! Egyesület és a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje a közösségi oldalán tájékoztatta a lakosságot arról, hogy Dankóné Lukács Judit önkormányzati képviselőjelölt körzetében sok a megoldandó probléma, amit a Salgótarjáni Konzultáció is visszaigazolt. Mint arról korábban is beszámoltunk: több mint 2400 kérdőívet töltöttek ki a salgótarjániak, megfogalmazva saját kéréseiket a szervezet felé.

„A közterületek karbantartása, az utcabútorok, a játszóterek felújítása, pótlása, a parkolási problémák megoldása nem tűr halasztást! A járdák, illetve a lépcsők felújítása úgyszintén. Városi feladat lesz a volt Öblösüveggyár területének a rendezése, és a DVTK tulajdonában lévő öblös-pálya kérdése, hogy olyan megállapodások, együttműködések alakuljanak ki, ami az itt élők érdekeit szolgálják” – írta Kreicsi Bálint a Facebook-bejegyzésében.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában