Rendezvény

2024.05.02. 14:45

Először szerveznek nyársalós pikniket a salgótarjáni lakótelepen

Első alkalommal szervez nyársalós pikniket a Kemerovó-lakótelephez közeli erdős részen a Kertvárosért Egyesület május 4-én, szombaton, 14 órakor.

Nagy Orsolya

A rendezvénnyel kapcsolatban Barna Bence, az egyesület elnöke úgy fogalmazott, hogy az esemény a kemerovói lakóközösség kezdeményezésére született meg. Erre alapozva született meg a piknik.

– A nyársalós kenyeret egyesületünk készíti és vendégül látja majd a kilátogatókat. Pokrócot, plédet és üdítőt azonban mindenkinek érdemes magával hoznia. Emellett pedig halk háttérzene is szólni fog. A program keretében továbbá összeszedjük a természetben eldobált szemetet is, hogy szebbé varázsoljuk a területet

 – közölte Barna Bence, aki szerint ennek az eseménynek nem csak közösségépítő, de környezetszépítő szerepe is van.

Hozzátette: nagy igény van egyébként az ilyen jellegű kezdeményezésekre, és sokan kilátogatnak az egyesület által szervezett rendezvényekre. A nagyobb programok, mint például a szüreti mulatság vagy a disznótoros pedig a város többi részén lakókat is odavonzza.

Barna Bence arra is kitért, hogy a Hajrá, Salgótarján! Egyesület is a helyi kezdeményezés mögé állt és támogatja az esemény megvalósulását. Mint mondta: a jövőben további, új rendezvényeket szeretnének létre hozni a lakótelepen. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában