Nool.hu videó

2024.05.04. 19:04

Sportos-zenés majálistól volt hangos a Nyírjes (videó, fotók)

A város önkormányzata majálist rendezett szombaton a Nyírjesben, ahol számos programmal kedvestek az érdeklődőknek.

Lászlók Judit

A nyírjesi majális programja az I. Nyírjesi Terepbringa Kupával kezdődött. Ezt követően tájfutó bemutató, tókerülő tanösvénytúra, kajak-kenu bemutató, tulipántánc, új városi játék, lovaglás és kutyás bemutató is várta az érdeklődőket. Emellett a délután folyamán kihirdették a Tekerj a tavaszba! elnevezésű városi játék eredményeit is. Ezenkívül a résztvevők megtekinthették a Kámfor Bábszínház Kacor király és a kalóz című előadását. 

Az esemény színesítette Gryllus Vilmos koncertje, illetve Máthé Lujein, Chelemen Paula és Varga Zsol akusztikus fellépése, valamint a Smokin’ Sofa dalai is. Mindezeken kívül a nap folyamán számos kísérő programmal – kisvonattal, ugrálóvárral, arcfestéssel és népi játékokkal – is kedveskedek a szervezők a résztvevőknek, akik kipróbálhatták még a csónakázást, a kajakozást, a kenuzást és vízibiciklizést is a tavon. A rendezvényen a nemrégiben átadott látogatóközpontban megnyílt a büfé is, amire a helyiek már nagyon régóta vártak.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában