Színház

2023.11.08. 07:27

Oscar kacagtató történetét viszi színre a társulat a szécsénkei előadáson

Kivételes színházi élményre hívják a helyi szervezők a művészet érdeklődő barátait Szécsénkén. A kétszáz lelkes faluban november 11-én, szombaton 18 órától az Oscar című előadást láthatják a nézők a Bágyon Színház tagjai jóvoltából a Técsői Móricz Kálmán Művelődési Házban.

Hegedűs Henrik

Hevér Boglárka, a délnyugat-nógrádi község polgármestere portálunk érdeklődésére elmondta, azért időzítették éppen november 11-re az eseményt, mert Szent Márton a falu katolikus templomának a védőszentje, és szerettek volna ebben a késő őszi időben egy laza, szórakoztató darabbal kedveskedni a település lakóinak, illetve a betérő vendégeknek. Az Oscar című művet a nagyközönség leginkább a filmváltozatból ismerheti, az 1990-es évek elején forgatták ezt Amerikában, amelyben a sok-sok váratlan és mókás helyzetbe kerülő megjavuló maffiavezér szerepét Sylvester Stallone alakította, de más világsztárok is feltűntek a filmben, mint Ornella Muti, Marisa Tomei, vagy a Dallas sorozatból ismert Linda Gray.

A polgármester hozzátette, a Bágyon Színház művészei már korábban is felléptek Szécsénkén, akkor a Dzsungel könyvét mutatták be, és kirobbanó sikert arattak, mert annak ellenére, hogy egy amatőr társulatról van szó, nagyon színvonalas a produkciójuk, rendkívül alázatosak, lelkesek, odaadók, és ezt a megnyilvánulásukat tökéletesen értékeli a közönség.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában