Szórakozás

2024.04.03. 12:54

Játékokkal és más kulturális programokkal rukkolnak elő idén Szécsénkén

A helyi közösségi élet további pezsdítése érdekében ebben az esztendőben is számos alkalommal szervez különböző kulturális programokat a falubelieknek a szécsénkei önkormányzat.

Hegedűs Henrik

Hevér Boglárka, a kistelepülés polgármestere portálunk érdeklődésére elmondta, azért, hogy sikerüljön végre teljesen maguk mögött hagyni a Covid-időszakot, erősíteni kell a közösséget, mert személyes tapasztalatai szerint sajnos még mindig érezhető, hogy nehezen mozdulnak ki otthonaikból az emberek. Így több, úgynevezett „kiscsoportos” programmal kedveskednek a községben élőknek. Februárban színházlátogatást szerveztek a Budapesti Operettszínházba, majd a nemzeti ünnep alkalmából ugyancsak a fővárosban megtekintették a Most vagy soha című filmet. Ezen kívül kézműveskedtek, illetve újabb mozilátogatásra is indulnak a közeljövőben.

A polgármester megemlítette még, hogy újfajta elemekkel, például érdekes játékokkal is előrukkolnak majd, amelyekről egyelőre a nagyközönség előtt nem rántják le a leplet, legyen meglepetés, de amint kikristályosodik az egész, mindenkit tájékoztatnak a részletekről. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában