Frappáns válasz

2024.04.23. 14:47

Menczer Tamás visszavágott Magyar Péternek (videó)

Ilyen selyemfiúknál komolyabb emberek is sértegettek már– válaszolta a közösségi oldalán közzétett videóban a kormánypártok kommunikációs igazgatója Magyar Péternek. „Én menjek a fenébe, akinek fontos Magyarország biztonsága?” – tette fel a kérdést Menczer Tamás.

MW

Menczer Tamás, a Fidesz képviselője azonnali kérdést tesz fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2024. április 8-án

Forrás: MTI

Fotó: Bruzák Noémi

 „Magyar Péternek nagyon nem tetszik, hogy elmondom róla az igazat, az igazságot” – fogalmazott Menczer Tamás, aki szerint Magyar „mindennel támad, mindennel próbálkozik.”

Arról is beszélt, hogy dalt is írtak róla, amelyben tulajdonképpen önmagukat árulják el, mert olyanok hangzanak el, mint „Menczer Tamás egy bohóc”, illetve „Háború vagy béke? Na, menj már a fenébe!”

Én menjek a fenébe, akinek fontos Magyarország biztonsága!? – reagált Menczer, aki megjegyezte, hogy "ilyen selyemfiúknál komolyabb emberek is sértegettek már, mindig  jót szórakozom rajtuk.” 

Magyar Péter igazi, háborúpárti politikus” – jelentette ki a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója, aki kifejtette, hogy Magyar Péter " igazi háborúpárti politikus."

Annyira háborúpárti, hogy Szabó Tímea és Tordai Bence közösen, sírva könyörög a receptért

– fogalmazott. 

Végezetül kijelentette, hogy a fentiekből is látszik, hogy a június 9-i választások tétje: háború vagy béke. 

A kormánypárti politikusok a béke pártján állnak

– mondta Menczer.

A videót itt tudja megnézni: 

 

Kocsis Mátét is betámadta Magyar

Magyar Péter a Telexnek nyilatkozva meglepő állításokat tett Kocsis Mátéról, a Fidesz frakcióvezetőjéről – számolt be a Mandiner. Arról beszélt, hogy  arra emlékszik, hogy vele és Gulyás Gergellyel ellentétben Kocsis Máté „nagy nehezen tudta csak letenni a vizsgáit, nem is tudom, hogy van-e egyébként szakvizsgája, valószínűleg arra már nem mert elmenni” – nyilatkozta a napokban az adatkezelési botrány kapcsán viszont inkább terelő politikus.

A Mandiner a cikk nyomán nyomán kérdéssel fordult Magyar Péterhez, arra volt kíváncsi, hogy milyen minősítéssel és mennyi idő alatt végezte el a jogi egyetemet, valamint be tudja-e mutatni igazolásképpen a diplomáját, és, hogy volt-e arra példa, hogy visszahívták a jogi egyetemre tanítani vagy záróvizsgáztatni?

4.50-ás eredménnyel végeztem 5 év alatt a jogi egyetemet, jeles eredménnyel tettem le a jogi szakvizsgámat. Üdvözlöm a propagandista kollegákat. MP – válaszolta Magyar.

Kocsis Mátét, a Fidesz frakcióvezetőjét is megkeresték az ügyben, akitől megtudtuk: ugyancsak „cum laude” minősítéssel végezte el jogi tanulmányait. A fideszes politikus ugyanakkor később több szemeszteren át tanított is az egyetemen, sőt még vizsgáztatni is visszahívták oda. A Fidesz frakcióvezetője – Magyarral ellentétben – a diplomáját is bemutatta. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában