Hirdetés

2023.08.23. 09:32

Álláslehetőségek az egészségügy területén Győrben

Az egészségügy berkein belül országszerte számos lehetőség adódhat az elhelyezkedésre.

PR cikk

Álláslehetőségek az egészségügy területén Győrben - GyorAllas.hu

Forrás: GyorAllas.hu

Fotó: Anna Zielinska

Ez alól természetesen Győr sem jelent kivételt, a GyorAllas.hu kínálatában például számos alkalommal előfordultak már egészségügyi területhez kötődő álláshirdetések: https://gyorallas.hu/allasok/egeszsegugy-gyogyszeripar. A következőkben bemutatunk néhányat a portál visszatérő lehetőségeiből, illetve összefoglaljuk ezen munkakörök legfontosabb jellemzőit. 

Labor és eszközgazdálkodási asszisztens

A GyorAllas.hu kínálatában nemrégiben megjelent egy labor és eszközgazdálkodási asszisztensi pozíció, méghozzá egy plazmaközpont hirdetése révén. A pozícióval járó feladatkör többek között olyan tevékenységeket foglal magában, mint például a levett vérplazma előírások szerint történő kezelése, az ehhez kapcsolódó adminisztratív feladatok ellátása, a labortechnikai gépek és berendezések használata, a kollégákkal való együttműködés, továbbá a felmerülő problémák megoldása. 

A pozíciónak alapvető elvárása a középfokú végzettség, a felhasználói szintű számítógépes ismeretek, illetve a kiemelkedő precizitás és szabálykövető munkavégzés képessége. Emellett kifejezett előnyt jelent a laborkörnyezetben szerzett tapasztalat és a területhez kötődő releváns szakmai végzettség (pl. laboráns, labortechnikus, vegyésztechnikus stb.). 

Donorvizsgáló orvos

Ugyanezen plazmaközpont a napokban egy donorvizsgáló orvos pozíciót is meghirdetett a GyorAllas.hu felületén. A feladatokat munkakör kapcsán olyan tevékenységek jelentik, mint például a plazmaadók fizikális vizsgálata és plazmaadásra való alkalmasságuk megítélése, a vérképek és vitális paraméterek kiértékelése, az orvosi felügyelet biztosítása, illetve a munkával járó adminisztrációs feladatok elvégzése. 

Az esélyes és releváns pályázáshoz természetesen általános orvosi diplomára, orvosi működési engedélyre és készségszintű számítógépes ismeretekre is szükség van. A munkáltató továbbá a szakvizsga nélküli orvosok jelentkezését is várja. A személyes tulajdonságok tekintetében pedig a pozitív kisugárzás, a kiváló kommunikációs készség és az energikus hozzáállás számít kiemelten fontos kvalitásnak. 

Recepciós

Recepciós pozíciót megannyi helyen adódhat lehetőség betölteni, beleértve az egészségügyi intézményeket is. Volt is ilyen lehetőségre nemrégiben példa a győri állásportál kínálatában, ahol is egy egészségügyi kereskedelmi és szolgálató cég keresett recepcióst. A feladatok olyan teendőkből álltak, mint például az érkező vendégek fogadása, a nyilvántartások vezetése és általános asszisztencia biztosítása, a bejövő e-mailek és telefonok kezelése, valamint az adminisztratív teendők ellátása.

A pozíció betöltéséhez legalább középfokú végzettségre és felhasználói szintű számítógépes ismeretekre volt szükség. Az egészségügyi képesítés külön előnyt jelentett. A személyes kvalitások kapcsán pedig a nagyfokú empátiát és a kiváló kommunikációs képességet emelte ki a munkáltató.

Nővér

Végezetül pedig a nővér pozícióról sem feledkezhetünk meg, amelynek megjelenésére szintén volt már példa a GyorAllas.hu felületén. Egészen pontosan egy magánklinikára kerestek jelentkezőket erre a munkakörre, ahol is a feladatokat az orvosi asszisztencia ellátása, a vérvételek és az EKG vizsgálatok elvégzése jelentette. Az állás betöltésének alapvető feltétele volt a vérvételek lebonyolításában szerzett rutin, illetve a felnőtt ellátásban szerzett gyakorlat. Emellett a felhasználói szintű számítógépes ismeret ugyancsak megkerülhetetlen feltételnek számított.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában