Bulvár

2024.04.16. 19:45

Nosztalgikus hangulatba került Gáspár Győző

Gáspár Győző a social media felületein sokszor oszt meg képeket a mindennapjairól. Nem csak az adott nap történéseit nézhetjük Instagram-oldalán, hiszen sokszor szívesen emlékszik a múltra is.

Nool.hu

A valóságshow király Instagram-sztoriban emlékezett. Gáspár Győzőt és családját 2005 februárjában ismerhette meg Magyarország, amikor is televízióba került a Győzike Show. A műsor, amely több évadot is megélt, sokak kedvencévé tették a showmant. A híressé vált família salgótarjáni mindennapjait szinte cenzúra nélkül követhette végig az ország egészen 2010-ig. Evelin és Virág a nézők szemei előtt nőtt fel  – írja a Bors. Kedden 24 órán keresztül elérhető Instagram-történetként osztott meg Virágról egy képet, ami valóban nem ma készült róla.

Gáspár Virág – Győzike nosztalgikus hangulatban osztott meg képet Instagram oldalán

A két Gáspár lány egy ország szeme láttára nőtt fel. A műsorban még szinte babaként szerepelt Virág, Evelin pedig a tinikorszakát élte. Ma már mindketten felnőttek, de a nosztalgikus pillanatokban előkerülnek a régi fotók, amit szívesen meg is mutatnak az internet népének a sztárok. A nyafka, vicces kislány korszakot Virág már láthatóan kinőtte és bomba formában pózol ő is Instagram képein.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!