Fejlesztések

2018.03.01. 15:52

Parkettától napelemig: felújítják a községházát

Mint arról már korábban beszámoltunk, tavaly Kishartyán mintegy 25 millió forintot nyert a községháza energetikai rendszerének megújítására.

G.K.

A projekt teljesítési határideje október, azonban olyan jó ütemben haladnak a munkálatok, hogy valószínűleg május végére teljes mértékben be is fejeződnek – mondta el lapunknak Sándor Attila.

A polgármester hozzátette, a napelem már felkerült az épületre, megtörtént továbbá a fűtés teljes korszerűsítése is, amelynek köszönhetően kondenzációs kazánt szereltek fel, illetve minden helyiség új radiátort kapott. Jelenleg az akadálymentesítés, a mozgássérültmosdó kialakítása, valamint a régi parketták felszedése van folyamatban. A külső munkálatok közül már csak a színezés, továbbá a hálózás maradt hátra.

Sándor Attila kifejtette, ezen projekt befejezése után előreláthatólag a helyi óvoda korszerűsítése is megkezdődik majd, melynek megvalósítására szintén közel 25 millió forintot nyert a falu.

Kiemelt fotó: Jelenleg a községháza belső terében zajlanak a munkálatok

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában