Takarékosság

2022.10.20. 07:30

Rövidebb időre bezár Bátonyterenyén a polgármesteri hivatal

A város hivatalos honlapján a polgármesteri hivatal ügyintézését érintő döntésekről osztottak meg bejegyzéseket a napokban.

V. E.

Forrás: Bátonyterenye Facebook oldala

Az egyik hirdetmény szerint a Bátonyterenyei Polgármesteri Hivatalban december 22-től igazgatási szünet lesz, 2023. január 6-ig. Ez idő alatt a hivatal zárva tart.

A másik tájékoztatás értelmében a kisterenyei ügyfélszolgálat november 1-től ideiglenesen bezárja kapuit a helyiek előtt. Személyes ügyintézésre az érintetteknek a Városháza út 2. szám alatt található polgármesteri hivatalban lesz lehetőségük, míg telefonon a hivatal központi számát tárcsázva kaphatnak segítséget.

Ez utóbbi hírrel kapcsolatban Nagy-Majdon József, a város polgármestere portálunk érdeklődésére elmondta, hogy a döntés meghozatalakor értelemszerűen a rezsicsökkentés lehetőségeit tartották szem előtt.

Mint kifejtette, a kisterenyei ügyfélszolgálatot egy önként vállalt feladatként biztosították a településrészen élők számára. Az energiaárak emelkedése miatt azonban újra kell gondolniuk a gazdálkodást, és ahol lehet, mérsékelni a működési költségeket. Az iroda bezárása is a rezsicsökkentő intézkedések sorába tartozik. Nagy-Majdon József végül azt is kiemelte, hogy később az energiaspórolás jegyében hozott döntésekről pontos tájékoztatást tesznek majd közzé, amely tartalmazni fogja például azt is, hogy milyen munkafolyamatokat, intézményeket vonnak össze, esetleg költöztetnek új helyre, vagy hogy a közvilágításban hol, és milyen változtatásokra számíthatnak a város lakói.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában