Látogatás

2023.11.08. 12:31

Szentkirályi Alexandra ízletes laskát sütött Kazáron

Szűkebb hazánkba látogatott Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő kedden. Salgótarjánban fontos témák kerültek szóba, de Kazáron és Pásztón is érdekes programokon vett részt.

Nagy Orsolya

Szentkirályi Alexandra laskát is sütött Kazáron

Forrás: Facebook/Fenyvesi Gábor

Mint arról beszámoltunk: a kormányszóvivő a salgótarjáni Polgári Szalon, valamint Becsó Zsolt országgyűlési képviselő vendége volt minap. Szentkirályi Alexandra úgy fogalmazott, a legutóbbi országjáráson is azt gondolták, hogy nehéz a helyzet, hiszen akkor már kitört az orosz-ukrán háború, túl voltunk a koronavírus-járványon és elszenvedtük a gazdasági nehézségeket.

Becsó Zsolt a salgótarjáni Polgári Szalonban elmondta, hogy a kormányszóvivővel először Pásztóra látogattak el, ahol megtekintették a nemrégiben elkészült Varázsvölgyet és az ott található Szalay malmot is. A képviselő kiemelte, reméli ez a nagy beruházás nemcsak a helyieket vonzza majd, de azokat is, akik messzebbről érkeznek Pásztóra.

Ezt követően pedig Kazárra látogattak el, ahol a kormányszóvivő laskát is készített.  Becsó Zsolt úgy fogalmazott, ez a helyi közösség életében is egy fontos és emlékezetes pillanat volt. Szentkirályi Alexandra szűkebb hazánkkal kapcsolatban kifejtette, hogy nagyon megfogta őt ez a környék és olyan nagy vendégszeretettel és kedvességgel találkozott, amely párját ritkítja. 

A kormányszóvivő látogatásáról Farkas Attila polgármester, valamint Fenyvesi Gábor, a Fidesz salgótarjáni elnöke is beszámolt Facebook-oldalán.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában