Nool.hu podcast

2023.12.22. 15:38

Kreatív karácsony: a salgótarjáni alkotó ötleteivel garantáltan egyedi lesz az ajándék (podcast)

Egy-egy saját készítésű karácsonyi ajándék, vagy karácsonyi lakásdekor segít sokkal meghittebbé, sokkal egyedibbé varázsolni az ünnepet – Bistei Viktóriától kértünk tanácsokat.

Angyal Eszter

Bistei Vikitől kaptunk kreatív Valentin-napi ötleteket

Forrás: Hír FM Salgótarján

Fotó: Angyal Eszter

Nem tudjuk, hogy olvasóink hogyan vélekednek róla, de a Nool.hu és a Hír FM salgótarjáni szerkesztőségének dolgozói egyöntetűen egyetértenek abban, hogy saját készítésű ajándékot adni és kapni is öröm. Nyakunkon a karácsony, mostanra már valószínűleg a legtöbben ünnepi díszbe öltöztették otthonukat és megvették az ajándékokat is, de bizony abban is biztosak vagyunk, hogy olvasóink között is akadnak olyanok, akik az utolsó pillanat hívei. 

Nekik, de persze azoknak is hasznos tippeket adhat legfrissebb podcastünk, akik már a nehezén túl vannak, csupán az utolsó simítások hiányoznak. Az FM 99.3 MHz-en, azaz a Hír FM salgótarjáni frekvenciáján szerda reggel Bistei Viktóriával hallhattak egy jó hangulatú rádióműsort, ahol főként arról beszélgettünk, hogy milyen könnyen elkészíthető, ám mégis látványos karácsonyi díszekkel dobhatjuk fel otthonunkat karácsonykor, emellett persze arról is szó esett, hogy milyen saját készítésű karácsonyi ajándékokat készíthetünk szeretteinknek könnyen és gyorsan. A kreatívan alkotni kedvelők számára valószínűleg ismerősen cseng Viki neve, nekik és azoknak is szeretettel ajánljuk a beszélgetést, akik még nem ismerték őt eddig:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában