Program

2024.04.06. 19:17

Híres magyar sportolók érkeznek a Szécsényi Polgári Esték sorozat következő részére

Dr. Bagó József, Nógrád Vármegye Önkormányzatának a jegyzője a közösségi oldalán adta hírül, április 12-én, pénteken 18 órától rendezik meg a Szécsényi Polgári Estéket, amelynek a Forgách-Lipthay Kastélymúzeum Nagyterme ad majd otthont.

Lászlók Judit

Az esemény vendége lesz Kótai Mihály, profi ökölvívó, egykori váltósúlyú világbajnok, Péni István, világbajnoki ezüstérmes, Európa-bajnok sportlövő, valamint Ungvári Miklós, olimpiai ezüstérmes, Európa-bajnok cselgáncsozó. 

„A sport jelentős szerepet kapott a modern társadalomban, szinte minden területen jelen van, legyen az egészségmegőrzés, közoktatás, gazdaság, turizmus vagy akár a média. A szervezetre hatott pozitív hatásai mellett összekovácsolhat embereket, közösségeket vagy akár egy várost. Jótékony hatásait még lehetne folytatni és fogjuk is hiszen a Szécsényi Polgári Esték következő eseménye a sportra épül fel.” – írta a bejegyzésben dr. Bagó József, az est házigazdája. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában