Segítségnyújtás

2024.04.20. 06:57

Rászoruló családok kaptak adományokat a nógrádi rendőröktől

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai rászoruló családoknak nyújtottak át adományt Salgótarjánban és a járás településein.

Nagy Orsolya

Mint arról Buda Gábor, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője beszámolt: az egyenruhások még mindig sűrűn megkapják, hogy a „rendőrség csak büntetni tud”. Ezt az állítást cáfolja az a tény is, hogy Tarjáni Péternek, a Salgótarjáni Rendőrkapitányság körzeti megbízottjának a kezdeményezésére és felhívására a nógrádi rendőrök a rászoruló családok számára jelentős mennyiségű gyermekruhát, valamint tartós élelmiszert gyűjtöttek össze a közelmúltban.

Tarjáni Péter eddig 35 zsáknyi adományt vitt ki személyesen a hátrányos helyzetű, több gyermeket nevelő, rászoruló családoknak
Forrás: Police.hu

„Kollégáink munkaidő után nem haza siettek szeretteikhez, hanem a rendőrkapitányság garázsában adománycsomagokat állítottak össze a környező települések rászoruló családjai számára. A Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat és az Országos Kórházi Főigazgatóság védőnői szolgálatának járási munkatársai által összeállított lista alapján válogatták az apró ruhákat, a játékokat és a tartós élelmiszereket, hogy mindenki a korának, illetve a szükségleteinek megfelelő csomagot kapja meg – mondta Buda Gábor.

Hozzátette: az önzetlen és segítőkész rendőrök által felajánlott adományokból a kezdeményező körzeti megbízott eddig 35 zsákkal vitt ki személyesen a hátrányos helyzetű, több gyermeket nevelő családoknak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában