Verselés

2024.04.16. 14:14

Költészet napi versenyen remekeltek a nógrádmegyeri általános iskolások

A nógrádmegyeri általános iskola diákjai Szécsényben jártak a közelmúltban, hogy egy költészet napi versenyen bizonyítsák tudásukat. A gyerekek a kiváló felkészülésük eredményeképp több szép helyezést is elértek a vetélkedőn.

Sipos Nina Vivien

A Nógrádmegyeri Mikszáth Kálmán Általános Iskola öt tehetséges, szavaló diákja vett részt a közelmúltban Szécsényben, a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola által megszervezett költészet napi verselésen. A 4. osztályból Mezei Liliom Klára, Laukó Lilien, Németh Mirella Patrícia, az 5. osztályból Árvai Mia, a 6. osztályból pedig Bada Lorina képviselte a környék iskolái között Nógrádmegyert. A verselők mellett két tanuló, Kovács Dávid és Márton Norbert a rejtvényfejtő vetélkedőn is részt vett.

„Diákjaink közül Bada Lorina és Mezei Liliom Klára díjazásban is részesült, színvonalas versmondásukat a zsűri saját korosztályukbanásodik helyezéssel értékelte. Köszönjük a gyerekeknek, hogy színvonalas szereplésükkel képviselték iskolákat, Schmid Zsuzsa és Kaluzsa Mónika tanár néniknek  pedig hogy felkészítették és elkísérték diákjainkat” – olvasható az oktatási intézmény közösségi oldalán.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában