Labdarúgás

2023.07.14. 12:01

Második alkalommal rendezik meg a Kanyó József-Kovács István Emléktornát Karancsberényben

Az eseményre szombat délelőtt 9 órától kerül sor a helyi futballpályán, melyen tíz csapat vesz majd részt.

Stefán Antal Krisztián

Már tavaly is nagy népszerűségnek örvendett a torna.

Forrás: Beküldött archív fotó

Idén második alkalommal kerül megrendezésre Karancsberényben a Kanyó József-Kovács István Emléktorna. Az esemény az előző évben is nagy népszerűségnek örvendett és idén is 10 csapat vág neki a küzdelmeknek, melyeket főként baráti társaságok alkotnak. A csapatok nem csak a település szűk környezetéből érkeznek, hanem a megye távolabbi pontjairól, és Budapestről is, valamint nem csak férfiak fognak versengeni, hanem számos női labdarúgó is megmutathatja tudását. A torna legfontosabb kérdéseiről az egyik szervezőt, Lavaj Marcellt kérdeztük.


– A névadó személyek korábban több téren segítették az egyesület életét. Kanyó József az egyesült weboldalát kezelte, Kovács István pedig az öltöző és a klubhelyiség festési munkálatait végezte, ezenfelül korábban mindketten a karancsberényi focicsapat játékosai voltak. Mindketten tragikus hirtelenséggel hunytak el 2021 elején – mondta a szervező.
– A tornát több ok miatt is fontosnak tartjuk. Egyrészt természetesen megemlékezünk azokról, akik tevékenyen részt vettek az egyesület életében hosszú éveken át, másrészt sportololási, szórakozási lehetőséget biztosítunk a település és a környék lakosságának, szeretnénk, hogy idén is mindenki jól érezze magát. Az esemény végén az első három helyezett csapat kupát kap, valamint díjazzuk a legjobb kapust, legjobb mezőnyjátékost és a gólkirályt – emelte ki Lavaj Marcell.

A délelőtt 9 órakor kezdő eseményen az alábbi csoportok alakultak ki:

 

A szervezők minden érdeklődőt és sportbarátot szeretettel várnak!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában