Túra

2023.08.08. 18:30

Pokoljáró Tar Lőrinc teljesítménytúra lesz a Mátrában

Három távon mérethetik meg magukat a túrázni vágyók szombaton a Mátrában.

Nool.hu

Szombaton két pásztói teljesítménytúrázó dr. Kalinics Zsaklin és Virág Erika szervezésében Taron kerül sor az idei országos Pokoljáró Tar Lőrinc túrára.

A szervezők a szabadidősportos rendezvényre előzetesen benevezetteket ezúttal kérik, hogy hozzanak magukkal íróeszközt, hiszen ebben az évben, több kóddal ellátott ellenőrző állomás lesz kihelyezve a túra útvonalain.

A részvevők a leghosszabb 40 km távon, a rendezvénynek helyet adó általános iskolától 6.30-7.30 óra, a 30 km középtávon 7.30-8.30 óra, illetve a legrövidebb 10 km távon 9-11 óra között rajtolhatnak el a mátrai útvonalakra. Akik az előzetesen neveztek az eseményre és teljesítik a saját maguk által választott távok valamelyikét, azok között minden távon egy 2 fő részére szóló – a Hotel Residence Ózonba – wellness belépőt sorsolnak ki. Mind ezek mellett a szintidőn belül célba érő teljesítménytúrázókat a szervezők emlékoklevéllel jutalmaznak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában