Múltidéző

2023.12.21. 13:18

Három nógrádi tájfutó a magyar keretben, jól kezdtek a SUP versenyzők, befejeződött két teremtorna, élen telelnek a szécsényi ütősök – januárban ettől volt hangos a sportélet Nógrád megyében

Összegyűjtöttük, melyik sportcikkeket olvastátok a legtöbben ebben a hónapban.

Nool.hu

Az Észak Kapuja nyerte meg a balassagyarmati első osztályt
Befejeződött szombaton a Balassagyarmati Téli Teremlabdarúgó Bajnokság is, amelynek első osztályában az Észak Kapuja diadalmaskodott, míg a második vonalban az Alcoholic Bilbao gárdája emelhette magasba a trófeát.

 

Bravúr: három nógrádi tájfutó került be a magyar válogatott keretébe
A salgótarjáni Dornyay SE-ből három versenyző – Mag Viktória, Mag Fruzsina és Gösswein Csaba – került be a magyar válogatott keretébe.

 

A Fort Bau győzelmével ért véget a salgótarjáni terembajnokság
Karácsonyt követően vette kezdetét a 2022/23-as salgótarjáni Téli Teremlabdarúgó Bajnokság kilenc csapat részvételével.Az együttesek két csoportban küzdöttek meg egymással a legjobb helyezésekért, amelyet követően az azonos pozícióban végző gárdák játszották egymással a végső sorrendet kialakító, helyosztó mérkőzéseket szombaton. Az Eurokapu csapata helyosztó nélkül végzett a kilencedik helyen. A torna keretein belül idén is megrendezték a Dupák Gábor Emlékmérkőzést, amelyen a fiatalon elhunyt sportemberre emlékeztek a játékosok.

Eredmények, 7. helyért: San Fodesta – Botafogó 5–6. Gl.: Varga Á. (2), Tóth Zs. (2), Dancsok K., ill. Kiska J. (3), Szabó Sz. (2), Klein Gy.

5. helyért: Black Silver – Csati Karmel 5–5, bu.: 9–8. Tóth J. (2), Drajkó F., Varga L., Vas V., ill. Szőllősi T. (2), Budveszel L. (2), Bocsó J.

Bronzmérkőzés: Laver – Buborék Boys 8–4. Gl.: Pál G. (2), Holló D. (2), Pál R., Határ I., Paczári R., Szabó T.

Döntő: SZÉF AFC – Fort Bau 4–6. Gl.: Sándor A., Kisbali G., Kerényi G., Oláh T., ill. Romhányi T. (4), Polaneczky P., Chován P.

A torna végeredménye: 1. Fort Bau Kft., 2. SZÉF AFC, 3. Laver, 4. Buborék Boys, 5. Black Silver, 6. Csati Karmel, 7. Botafogó, 8. San Fodesta, 9. Eurokapu.

 

Jól kezdték az évet a balassagyarmati Vitalitás SE sportolói a SUP-versenyen
A balassagyarmati Vitalitás SE SUP-osai az egyesület és a SUPshop.hu jóvoltából az elmúlt hétvégén eljuthattak a franciaországi Talloires-be a nemzetközi SUP Gla-Gla Race-re, ahol a hatalmas élmények mellett a teljesítmény is remek lett.

A két versenyző közül Blaskó Dominik az U18-ban második, míg Ódor Barnabás az U14-ben az idősebbekkel felvéve a küzdelmet nagyon szoros befutóval harmadikként  zárt. Az ifiknek 10 kilométeres megmérettetés volt, ahol a korosztályban 14–18 évesek indulhattak.

 

Szécsény asztaliteniszezői kiválóan szerepeltek az őszi szezonban
A férfi NB II. Észak-Kelet csoportjában szereplő Szerva ASE Szécsény II. csapata remekül szerepelt az őszi szezonban. A nyolc győzelem mellett, egy döntetlent játszottak, így a megszerzett huszonhat pontjukkal vezetik a tabellát. A mérkőzéseken Nagy Miklós, Podpinka Gábor, Zombor István, Salamon István, Csonka Zoltán és Horváth István játszott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában