Kézilabda

2024.03.22. 14:39

Hétvégén pályára lép a Strandépítők női és férfi együttese

A bajnokság rájátszásában pályára lép idegenben hétvégén a Strandépítők KC női és férfi együttese.

Nool.hu

NBII. osztály, női, alsóház, 1. forduló:
DVSC U21 – Salgótarjáni SKC
Debrecen, szombat, 11 óra.
A Csépe Salgótarjáni Strandépítők KC női felnőtt csapata számára is megkezdődik hétvégén a rájátszás. A hölgyek az észak-keleti alsóházban folytatják tovább a küzdelmet. Az első fordulóban a DVSC U21-es csapatához utaznak idegenbe. A debreceni lányok az alapszakasz során tíz pontot gyűjtöttek össze a tizennégy mérkőzés során, így csupán két ponttal csúsztak le a felsőházról. Kemény mérkőzések várnak innentől a salgótarjáni lányokra, hiszen az alsóház során a 6-8. helyezett csapatok kiesnek az NBII-es osztályból. A DVSC jelenleg az első helyen áll tíz ponttal, míg a Strandépítők a hetedik helyen állomásozik három egységgel.
NBII. osztály, férfi, rájátszás, 1. forduló:
Hajdúnánás Kézilabda NKFT – Salgótarjáni SKC
Hajdúnánás, szombat, 17 óra.
A hétvégén elkezdődik a rájátszás a Strandépítő KC férfi együttese számára is. A salgótarjániak az észak-keleti felsőházban folytatják tovább a harcot. Szombaton Hajdúnánásra utaznak, ahol a jelenlegi hetedik helyezett csapattal mérkőznek meg. A Hajdúnánás Kézilabda NKFT gárdája az alapszakasz során tizennégy mérkőzésből összesen tizenöt pontot gyűjtött össze, amellyel a harmadik helyen zárt, de a felsőházi rájátszásban ebből csupán három egységet tarthatott meg. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában