Labdarúgás

2024.03.09. 10:50

Komoly rangadóval folytatódik a Nógrád vármegyei harmadosztály délnyugati csoportja

Kétbodonyba utazik a Nőtincs, otthon nyerne a Bercel, idegenben hozná a kötelezőt a Romhány és a Keszeg a tizenötödik játéknapon. Lássuk a részleteket!

Stefán Antal Krisztián

A Kétbodonyra (piros) rangadó vár a hétvégén

Forrás: Szügy SE Facebook | Archív fotó

Vármegyei III. osztály, délnyugati csoport, 15. forduló: 
Kétbodony SE (2.) – Nőtincs SE (3.)
Kétbodony, szombat, 15 óra. Jelen állás szerint a bajnoki cím szempontjából is fontos összecsapás lesz a tavaszi nyitófordulóban, hiszen mindkét alakulatnak lőtávolban van a listavezető Romhány gárdája. A Nőtincs nagyon erős játékosállománnyal rendelkezik, viszont a házigazdákat odahaza még senkinek sem sikerült megfognia, így igen kiélezett csatára van kilátás. A vendégeket érzékenyen érintheti a góllövőlistát vezető klubikonjuk, Szunter Csaba távozása, így a mérleg nyelve talán a házigazdák felé billenhet el. Tippünk: 2–1.

Felsőpetény SE (6.) – Romhány KSE (1.)
Felsőpetény, vasárnap, 15 óra. Alaposan megerősödött a téli szünetben az éllovas romhányi csapat, hiszen olyan, a vármegye egyben is meghatározónak számító játékosok érkeztek Bencsik Emilékhez, mint Varga Gyula, Dudás Gábor vagy a már említett Szunter Csaba. Ennek fényében nagy meglepetés lenne, ha a nem éppen rózsás formában lévő házigazdák meg tudnák szorongatni a bajnokság legjobb csapatát. Minden előrejelzés szerint simán kellene hoznia a három pontot a Romhánynak. Tippünk: 1–6.

Bercel KSK (4.) – Egyházasdengeleg FE (7.)
Bercel, vasárnap, 15 óra. Elég vegyes eredményeket produkált ősszel a Bercel, amit a felkészülési periódusban szintén nem vetkőztek le Terman Richárdék. A vendégekről elmondható, hogy igen lelkes együttes, akik mindent meg fognak tenni, hogy ponttal a zsebükben távozzanak a hétvégén. Amennyiben jó napot fognak ki, erre meg is lehet az esélyük, de a hazaiak győzelme tűnik a legvalószínűbb végkimenetelnek. Tippünk: 3–1.

Legéndi SE (8.) – Keszegi SE (5.)
Legénd, vasárnap, 15 óra. Finoman szólva sem a Legéndről szólt az idény eddigi része, hiszen a mostani pályaválasztó társulat eddig mindössze három egységet szorgoskodott össze. A teremfoci-szezon sem úgy sikerült, ahogy eltervezték, hiszen több komoly pofonba szaladtak bele Balassagyarmaton mielőtt bedobták a törölközőt. A Keszeg ezzel szemben masszív középcsapat, akiknek minden esélyük megvan, hogy simán nyerjék meg ezt a derbit. Tippünk: 0–3.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában