Labdarúgás

2024.04.21. 15:06

Magabiztosan nyert a Héhalom, a Karancslapujtő, a Diósjenő, a Szendehely és a Pásztó

A huszonkettedik forduló mérkőzéseit rendezték meg szombaton a vármegyei I. osztályban. Az alapszakasz ezzel a játéknappal ért véget, amelyet követ majd a rájátszás.

Langa Attila

Vármegyei I. osztály, 22. forduló:
Héhalom SE – Unicum FC Mohora 3–1 (1–0)
Héhalom, 80 néző. Vezette Varga F. (Szász K., Horváth S.)
Héhalom: Szilágyi (Farkas, 46.) – Kolarovszki, Matusik (Molnár, 84.), Abért, Nguyen, Vasas (Gyuriska, 46.), Tancsik, Hajdu (Varju, 71.), Fodor, Lakatos, Balog (Baranyi, 65.). Vezetőedző: Berkes László.
Mohora: Földi – Hugyecz, Kotasz, Káposzta, Pécsi, Széles G. (Klinger, 53.), Lavkó (Rados, 49.), Pistyúr D., Vandornyik, Strihó, Szita. Vezetőedző: Baranyi Tibor.
Gl.: Tancsik (32., 50.), Lakatos (82.), ill. Strihó (69.). Sárga lap: Matusik, Balog, Lakatos, ill. Káposzta, Pistyúr D.
Berkes László: – Köszönjük a Mohora egyesületének, hogy belement a korábbi kezdésbe! A vártnál kevesebb néző látogatott ki az összecsapásra, de ők színvonalas mérkőzést láthattak. Játékban nem tudtuk felülmúlni az ellenfelünket, de az eredménnyel elégedettek vagyunk. Egy sajnálatos sérülés rányomta a bélyegét a mérkőzésre, de szerencsére sikerült nyernünk. A sérült játékosnak mielőbbi felépülést kívánunk. További sok sikert a Mohorának! 
Baranyi Tibor: – Szomorúan indult a mérkőzés, hiszen súlyos sérülést szenvedett a játékosunk. Ez mellett még a keddi kupavereség is bennünk volt, hiszen csalódott volt a csapat, így nehezen tudtam a játékosokat motiválni. Három pontrúgásból kaptunk három gólt. Köszönjük szépen a megvendégelést, és minden jót kívánok a Héhalom csapatának!
 

A Héhalom csapata (piros mezben) otthon tartotta a három bajnoki pontot a Mohora gárdájával szemben
A Héhalom csapata (piros mezben) otthon tartotta a három bajnoki pontot a Mohora gárdájával szemben
Fotó: Hüvösi Csaba / Forrás:  Nool.hu


Szendehely FC – Berkenye SE 4–0 (1–0)
Szendehely, 70 néző. Vezette: Varga F. (Molnár L., Nagy F.)
Szendehely: Boda – Németh D., Kovács (Szegvári, 70.), Németh Á., Balogh (Hriagyel, 79.), Kakuk (Veisz, 83.), Dancsó, Pápai, Wiedermann, Matolcsi, Kaszás. Vezetőedző: Schwarcz Zoltán.
Berkenye: Maruszki – Hesz, Gyenes, Keresztes, Debreczeni, Less, Földvári D. (Schlenk, 78.), Rusvay, Rottek, Fábri (Selmeci Á., 46.), Selmeci T. Játékos-edző: Rusvay Gergely.
Gl.: Kakuk (14., 60.), Kaszás (42.), Németh D. (53.).
Rusvay Gergely: – Sok hibával játszottunk, de a meccs elején megvoltak a lehetőségeink, amiket nem tudtunk gólra váltani. Az egyéni hibáinkat viszont a Szendehely kíméletlenül kihasználta, igy megérdemelten nyert. Sok sikert a Szendehelynek a rájátszásban!

 

Bánk DA – Érsekvadkerti SE 2–2 (1–2)
Érsekvadkert, 110 néző. Vezette: Kalmár P. (Péter Cs., Pásztor B.)
Bánk: Borsi – Kovács, Kozma, Szentpéteri, Frey, Török, Haronisz (Bozzai, 78.), Gyebnár, Hajdu, Járvás (Királyházi, 78.), Kiss. Vezetőedző: Kárpáti Zoltán.
Érsekvadkert: Flamich – Girán, Juhász Gy., Mezey, Juhász M., Vasilijevic, Márkus, Szabó (Bogdán, 78.), Tóth, Orovecz, Lukáts. Vezetőedző: Nyikos József. 
Gl.: Járvás (1.), Gyebnár (56.), ill. Girán (10.), Orovecz (31.). Sárga lap: Kovács, Hajdu, ill. Mezey.
Kárpáti Zoltán: – Rivális csapattal találkoztunk, amely alakalmával a mérkőzés nagy részében sikerült az akaratunkat ráerőltetni a vadkertiekre. Sajnos az egyéni hibáinkból kapott gólokra csak ugyanannyival tudtunk válaszolni, így azt gondolom ha mezőnyben jobban is teljesítettünk, igazságos döntetlen született a közönségszórakoztató összecsapáson.
Nyikos József: – Sok hiányzóval tudtunk felállni, de mindenki előtt le a kalappal. Ez ma ennyire volt elég, amivel nem vagyunk elégedetlenek, és koncentrálunk a rájátszásra, aztán majd meglátjuk mire lesz elég a teljesítményünk.

Silver Tüzép Karancslapujtő KSE – Bátonyterenyei TC 4–0 (0–0)
Karancslapujtő, 130 néző. Vezette: Varga P. (Gecse Z., Homoki G.)
Karancslapujtő: Vida – Jeney, Sándor, Híves, Tóth O. (Laczkó, 84.), Szeles, Zsély, Oláh (Pingiczer, 46.), Bonivárt, Pál, Horváth (Banka, 36.). Vezetőedző: Szabó Gábor.
Bátonyterenye: Zsignár – Simó, Balogh, Gazdag, Zsákai, Bakos, Berki, Lenkei (Varga, 79.), Sárközi, Myszor, Sasvári. Vezetőedző: Forgó Péter.
Gl.: Pál (65.), Zsély (72.), Tóth O. (80.), Bonivárt (90.). Sárga lap: Zsély, Tóth O., Banka, ill. Sasvári.
Szabó Gábor: – Ez egy olyan mérkőzés volt, amit meg kellett nyernünk. Sajnos a nézőket nem tudtuk jó játékkal kiszolgálni, de számunkra a győzelem volt a legfontosabb. A hétvége nagyon jól alakult, hiszen a két üldözőnk döntetlent játszott. A Bátonynak további sok sikert kívánok!
Forgó Péter: – Hatvan percig jól tartottuk magunkat, de ezt követően elfogytunk és ha játékban nem is, de pontrúgásokban jobbak voltak a hazaiak és fölénk kerekedtek. Becsülettel próbálkozott a csapatom, de az éllovas otthonában ennyire futotta. A folytatásra próbáljuk majd összeszedni magunkat.

Pásztói SK – Építők KC 3–0 (2–0)
Pásztó, 100 néző. Vezette: Pádár Sz. (Lucián J., Oancz K.)
Pásztó: Hepp – Almási, Lipták (Hranek, 69.), Tari, Dinka (Kurcsik, 59.), Hegedűs (Molnár B., 69.), Békési (Jánosik, 69.), Percze, Kelemen, Kotasz (Molnát M., 46.), Szőllősi. Vezetőedző: Smelkó Károly.
Építők: Kaszás – Csatlós D., Szabó, Ökrös, Tőzsér (Palotai, 70.), Menczel (Csatlós T., 46.), Német, Gyetvai, Jakab, Földi, Budveszel Benett (Jedlicska, 81.). Játékos-edző: Csatlós Tamás.
Gl.: Hegedűs (12.), Almási (33.), Szőllősi (65.). Sárga lap: Kotasz, Kelemen, Molnár B., ill. Tőzsér, Csatlós D., Budveszel Benett, Szabó, Gyetvai, Budveszel Benjámin (kispadon), Csatlós T. Kiállítva: Német (45.).
Smelkó Károly: – Kiválóan előkészített pályán, nagy akarattal legyőztük végre az Építőket. Végig fegyelmezetten játszottunk és most sem kaptunk gólt attól a csapattól, akikkel sokáig versenyben voltunk a felsőházért. Azt el kell ismerni, hogy az alapszakaszban ők jobban teljesítettek és megérdemelték a negyedik helyet. A mai meccsen ismét bebizonyítottuk, hogy nem vagyunk rossz csapat, és Szőllősi Tamás hathatós közreműködésével sikerült nyernünk. Gratulálok a csapatunknak, Csatiéknak pedig sok sikert a folytatásban!
Csatlós Tamás: – Soha nem szoktam magyarázkodni egy vereség után, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy elfogytunk. Két meghatározó játékosunk hiányzott, ami az előrefelé játékunkat erősen befolyásolta. Akik játszanak az utóbbi két hétben, hatalmas terhelést kaptak. A helyezésbéli célunkat elértük, amihez gratulálok a csapatnak, valamint sikerült egy jó közösséget építenünk. A Pásztónak gratulálok a győzelemhez és sok sikert kívánok a rájátszásban!

Diósjenői SE – Szécsény VSE 3–0 (2–0)
Diósjenő, 70 néző. Vezette: Kovács M. (Istvanovszki A., Pál A.)
Diósjenő: Tóth – Haljárszki, Varga N., Pincze, (Bőgér D., 57.), Pálinkás (Sebők, 65.), Varga M., Pikács, Dávid, Balga, Monostori, Lami. Játékos-edző: Bőgér Dávid.
Szécsény: Csampa – Komár, Molnár (Szokács (66.), Juhász, Rácz, Kovács, Kántor, Pozsár, Oláh, Bene, Lőrik (Szmolnik, 60.). Vezetőedző: Tőzsér Zsolt.
Gl.: Monostori (15., 70.), Pikács (38.). Sárga lap: Pikács, Balga, Pálinkás, ill. Molnár, Oláh.
Bőgér Dávid: – Jól sikerült a hetünk. Szerdán továbbjutásnak örültünk a kupában, most pedig a bajnoki győzelemnek, bár a játék színvonala elég gyenge volt. Szerencsés gólokat szereztünk, de a lényeg, hogy nyerni tudtunk. Gratulálunk a csapatnak ehhez a héthez, a szécsényi csapatnak pedig további sok sikert kívánunk!
Tőzsér Zsolt: – Voltak a mérkőzésnek olyan szakaszai, amikor mezőnyfölényben futballoztunk, de gól nélkül nem lehet meccset nyerni. Gratulálok a Diósjenő csapatának!

Az alapszakasz végeredménye
Az alapszakasz végeredménye
Fotó: NMH / Forrás:  Nool.hu

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában