Labdarúgás

2024.04.21. 19:24

Újabb bravúros pontot szerzett idegenben az SBTC

Újabb nehéz mérkőzéssel folytatódott a szezon a Salgótarjáni BTC számára, amely alkalmával bajnokság kilencedik helyezettjének vendégei voltak Tiszafüreden a fekete-fehérek, hiszen a Karcag gárdája itt játssza hazai mérkőzéseit míg a stadionjukat újítják.

Langa Attila

A mérkőzés első percétől a hazaiak próbálták irányítani a játékot, de a mezőfölényüket még komoly lehetőségre sem tudták váltani, a szervezetten védekező salgótarjániak ellen, akiknek több gólhelyzete is volt a veszélyes ellentámadásaikból. A játék képe alapján mindkét csapat a győzelemre törekedett. A játékvezető szerint utolsó emberként elkövetett szabálytalanságért Kálmánt kiállította az első játékrész hajrájában, ami nagyon megnehezítette a vendégek dolgát a folytatásban.

A fordulás után emberhátrányban is a vendégek veszélyeztettek, de egy sarokrúgást követő ellentámadásból a hazaiak szereztek vezetést. A bekapott gól után is a salgótarjániak játszottak veszélyesebben és egy indítást követően Horváth küzdötte magát ziccerig, majd a védő lerántotta, így a vendégek büntetőt, míg Pataki piros lapot kapott. A megítélt tizenegyest Filkor Benjámin magabiztosan értékesítette, amelyet követően a fekete-fehér gárda lendületben is maradt, de újabb találat nem született.

A Salgótarjáni BTC újabb értékes bajnoki pontot szerzett idegenben, amellyel ismét közelebb került a célkitűzéseihez.

NBIII. osztály, Észak-keleti csoport, 25. forduló:

Karcagi SE - SBTC  1–1 (0–0)

Tiszafüred, Lipcsey Elemér Sporttelep, 110 néző. Vezette: Nyekita B. (Sztányi T., Szilágyi Zs.)

Karcag: Fedinisinec – Nikic, Győri, Csala (Asztalos, 79.), Pataki, Vona (Kristóf, 61.), Andric (Erdei, 61.), Constantinescu, Csiki, Karmacsi (Caba, 71.), Maruscsák (Süveg, 79.). Vezetőedző: Varga Attila.

SBTC: Szalay – Molnár, Csuka, Kálmán, Klajban – Tarlósi P., Jacsó (Nagy, 71.), Horváth, Filkor B. ( Boros, 71.), Benkő (Csáki, 90.) – Tarlósi M. (Petrecsko, 41.). Vezetőedző: Sebestyén Szilárd.

Gl.: Constantinescu (52.), ill. Filkor B. (67.).

Sárga lap: Andric, Karmacsi, ill. Filkor B.,

Kiállítva: Kálmán (38.), ill. Pataki (65.).

Sebestyén Szilárd: – Szerettünk volna ponttal távozni, ami sikerült. Le a kalappal a játékosok előtt, hiszen emberhátrányban sem adták fel és így megharcoltunk a megérdemelt egy pontért. Gratulálok csapatunknak!

További eredmények: DVSC II. – Újpest FC II. 0–2, Gyöngyösi AK – Tiszafüred 0–3, Sényő FC – DVTK II. 2–0, Putnok FC – DEAC 3–0, Cigánd – Kisvárda II. 2–0, Eger SE – REAC 2–0, Tiszaújváros FC – FC Hatvan 1–0.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában