Labdarúgás

2024.05.19. 19:39

Hazai pályán nyert az SBTC együttese

Újabb mérkőzéssel folytatódott a szezon a Salgótarjáni BTC számára, amely alkalmával a fekete-fehérek a REAC csapatát fogadták a Szojka Ferenc Stadionban.

Langa Attila

A mérkőzés első negyedórájában szinte kapujához szögezték ellenfelüket a salgótarjániak, és a vezetést is sikerült megszerezni Filkor Benjámin értékesített büntetőjét követően, amelyet a Tarlósi Milán elkövetett szabálytalanságért ítélt meg a játékvezető. Lendületben maradtak a hazaiak, de a kialakított helyzeteik kihasználatlanok maradtak. Ezt követően kiegyenlítettebb lett a mezőnyjáték, és egy jól felépített támadás végén kiegyenlített a REAC csapata. A kapott gól után ismét felpörgette játékát az SBTC, és a vendég kapu előtti kisebb kavarodáskor Boros elé pattant a labda, aki a jobb felső sarokba bombázta az újabb vezetést jelentő találatot percekkel a pihenő előtt.

A fordulás után ismét kezükbe vették az irányítást a salgótarjániak, amelynek meg is lett az eredménye, hiszen Klajban góljával kettő gólosra növelték az előnyüket. Percekkel később Nagy Xavér ívelt a vendég védők mögé egy labdát, amelyre Horváth Máté érkezett és gurította a kapus mellett a hálóba, kialakítva a 4-1-es végeredményt. 

NBIII. osztály, Észak-keleti csoport, 29. forduló:

SBTC – REAC  4–1 (2–1)

Salgótarján, Szojka Ferenc Stadion, 420 néző. Vezette: Horváth P. (Nagy M., Burján I.)

SBTC: Szalay – Bakos, Csuka, Kálmán, Molnár (Orosházi, 79.) – Boros, Nagy (Petrecsko, 72.), Horváth (Csáki, 79.), Filkor B., Klajban (Tarlósi P., 65.) – Tarlósi M. (Csifó, 46.). Vezetőedző: Sebestyén Szilárd.

REAC: Mészáros – Markos, Csúri, Bedő, Tóth – Gál (Szikora, 46.), Micheller (Varga L., 88.), Ujvári (Vajda, 46.), Nagy – Horváth (Varga Á., 60.), Werle (Uhercsák, 88.). Megbízott edző: Dinka Balázs.

Gl.: Filkor B. (13.), Boros (43.), Klajban (59.), Horváth (65.), ill. Tóth (31.). Sárga lap: Csifó, Csuka, Molnár, ill. Gál, Szikora.

Sebestyén Szilárd: – Az utolsó hazai mérkőzésünkön szerettük volna kiszolgálni a közönségünket. A lelkes és helyenként jó játékunkkal magabiztosan tartottuk itthon a három pontot, amely nagyobb arányú is lehetett volna. Nem adjuk fel, az utolsó fordulóban megpróbáljuk kiharcolni a bennmaradást. 

További eredmények: DVSC II. – Sényő 1–2, Gyöngyös – Putnok 0–3, Cigánd – DVTK II. 2–1, Eger – Tiszafüred 1–2, Tiszaújváros – DEAC 1–1, Karcag – Kisvárda II. 1–1, Hatvan – Újpest II. 2–0.

A bajnokság állása
A bajnokság állása
Fotó: NMH / Forrás:  Nool.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában