Találkozó

2024.05.07. 11:20

Felidézték a múltat a Balassagyarmati Volán egykori labdarúgói

Ritka manapság az olyan sportolói közösség, amelynek tagjai pályafutásuk befejezését követően hosszú idővel is rendszeres baráti találkozókat szerveznek. Ezek sorába tartoznak azonban a Balassagyarmati Volán egykori labdarúgói.

Hegedűs Henrik

A csapat az 1970-es években meghatározó alakja volt a Nógrád megyei elsőosztályú bajnokságnak, nem egyszer borsot törve a vetélytársak orra alá, meglepetés győzelmeket aratva a náluk papíron magasabban jegyzett riválisok ellen. Bár már több mint negyven esztendeje feloszlottak, egy 2000-es évek közepén kipattant ötletnek köszönhetően azóta újra összejárnak.

A csapat az 1970-es években meghatározó alakja volt a Nógrád megyei elsőosztályú bajnokságnak
Forrás: Beküldött fotó

Ezúttal is a tavasz második felére időzítették a találkozójukat, méghozzá egy szép májusi napra. Ugyan ma már nem kerül elő a labda, és előrehaladott életkoruk miatt a tornacipőt sem húzzák fel a lábukra, hogy kedélyesen focizzanak egyet. A város egyik szórakozóhelyének különtermében azonban a közösen elfogyasztott estebéd közben beszélgettek a régi időkről, megidézve a múltjukat, illetve természetesen fejet hajtottak a legutóbbi összejövetel óta elhunyt társak emléke előtt is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában