Tündérszépek 2024

2024.03.29. 15:15

Tündérszépek, figyelem! – ezekkel a tippekkel garantáltan jól fogtok kinézni a fotózáson

Segítünk neked abban, hogy te magad is tündérszéppé válj! Portálunk összegyűjtött most pár hasznos ötletet, amelyekkel nem csupán egy szépségversenyen és a fotózásokon lehetsz ellenállhatatlan, hanem a hétköznapokban is.

Sipos Nina Vivien

Mravcsik Violetta, korábbi Tündérszépünk is élvezte a fotózás minden egyes pillanatát

Forrás: Nool.hu

A Tündérszépek országos szépségversenyre jelentkező hölgyeknek portálunk most összegyűjtött pár tuti tippet és trükköt, hogy miképp lehet gyorsan és hatékonyan formába lendülni a fotózás előtt, illetve azt is eláruljuk, hogyan tudunk egyetlen pillantással rabul ejteni mindenkit.

A bomba alak titka

Somoskőiné Jenei Krisztina salgótarjáni edző néhány hasznos tippet osztott meg nem csupán a szépségversenyre jelentkező lányokkal, hanem mindenkivel, aki magabiztosan szeretne nekivágni az idei bikiniszezonnak. Elmondta, hogy szerinte akik a megmérettetésre neveznek be, azok közül mindenki odafigyel a testére. A felkészülés alatt is elmaradhatatlan a helyes táplálkozás, a megfelelő mennyiségű folyadék bevitele és a testmozgás, hiszen az edzések feszesítik a testet, formálják a popsit és a combot.

Az edző kiemelte, hogy az intervallum futás az egyik legjobb választás lehet, ha rövid időn belül szeretnénk eredményt látni, ugyanis a gyors és normál tempók váltakoztatása beindítja az anyagcserét és a zsírégetést is. Emellett érdemes átmozgatni az összes izomcsoportot, ugyanis egy szép kar és váll egyaránt olyan vonzóan tud mutatni a fotókon és a versenyen is, mint a formás fenék vagy a comb.

Az igéző tekintet titka

Szalai-Domonkos Szilvia mesterkozmetikus, sminkes és szempilla stylist kifejtette: a szépségversenyre nevező lányok a műszempilla viselésével sokkal jobban nyomatékosíthatják arcuk ékét, illetve a szemüket, de természetesen a megfelelő szakember is szükséges ahhoz, hogy igéző tekintetet tudjuk varázsolni magunknak. A műszempilla elősegítheti, hogy a természetes pillaállomány dúsabb, teltebb, íveltebb lehessen, ezáltal pedig kiemelhetik a szemet, a tekintetet, és időt is spórolhatunk a hétköznapokban, mivel nem kell sminkelnünk a szempillánkat.

A mesterkozmetikus hozzátette, hogy úgy tudjuk sokkalta tartósabbá tenni az épített szempillánkat, ha elkerüljük az olajbázisú sminklemosót, nem használunk szempilla göndörítőt, és 48 órán át nem megyünk szaunázni, szoláriumozni, mert a magas hő és víz kezdetben csökkenti a ragasztó kötését.

Légy te a szépségkirálynő!

Immár ötödik alkalommal indítja útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre február 5-től jelentkezhetnek a Nógrád vármegyében élő, itt született vagy itt tanuló, 18-35 éves korú hölgyek. Saját portfólióval is lehet nevezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Szűkebb hazánk szépségei Heves, valamint Jász-Nagykun-Szolnok hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án, hétfőn indul, abba a fordulóba pedig legfeljebb ötvenen juthatnak csak be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt veszi kezdetét.

Ha álmodoztál valaha is kislányként arról, hogy egyszer majd modell, netalántán szépségkirálynő szeretnél lenni, és ez a vágy még mindig erősen ég benned, akkor a Tündérszépek országos szépségversenyt neked találták ki! Jelentkezz bátran és mutasd meg mindenkinek, hogy a korona bizony téged illet!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában