Élhető település

2024.04.15. 11:35

Kisfilmet forgatott az M1 Nógrádmegyerben (videó)

Az M1 televízió stábja Nógrádmegyerben forgatott a közelmúltban. A felvételek az utóbbi években történt intézményi fejlesztéseket mutatják be.

Sipos Nina Vivien

Nógrádmegyer önkormányzat a közösségi oldalán tette közzé a közelmúltban, hogy településen forgatott az M1 televízió stábja. A kisfilm a napokban került adásba a Magyarország Ma című műsorban. A községről készült felvételeken azt mutatták be, hogy az elmúlt években az önkormányzat által megnyert energetikai pályázat keretében milyen intézményi fejlesztések valósultak meg.

Egy élhetőbb községet szeretnének kialakítani

Nógrádmegyer önkormányzata kiemelkedően fontosnak tartja, hogy a bölcsődés korútól az idős korosztályig minden generáció számára kiemelkedő ellátást biztosítson minden intézményében. A település lakosainak érdekeit szem előtt tartva folyamatosan igyekszik minden pályázati lehetőséget megragadni és kihasználni, hogy ezáltal élhetőbbé és szebbé tegyék községet. Jelenleg a játszótér kialakítása, a buszmegállók felújítása, valamint a zöldterületek, parkok megszépítése folyik Nógrádmegyerben.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában