Választás 2024

2024.04.16. 10:58

Kreicsi Bálint polgármesterjelöltet támogatja Kósa Lajos is

Kreicsi Bálintot, a Hajrá, Salgótarján! Egyesület és a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltjét támogatja a választáson Kósa Lajos. A kormánypárt vezető politikusa, Debrecen korábbi polgármestere erről hétfőn este beszélt a nógrádi megyeszékhelyen.

Nool.hu

Kreicsi Bálint polgármesterjelölt és Becsó Zsolt, a térség országgyűlési képviselője meghívására hétfőn Salgótarjánba látogatott Kósa Lajos.

Kreicsi Bálint polgármesterjelölt, Kósa Lajos, Salgótarján
Kreicsi Bálint polgármesterjelölt (jobbra) meghívására Salgótarjánba látogatott Kósa Lajos, Debrecen országgyűlési képviselője.
Forrás: Kreicsi Bálint Facebook-oldala

– Jól összeszokott, összetartó az itteni közösség, és mindenki készen áll a ránk váró kihívásokra. A június 9-i választások tétje óriási. Kérem, itt is támogassuk szavazatunkkal a polgári oldal jelöltjeit, a háborúpárti baloldal nem érdemli meg a bizalmat. Nekünk Magyarország az első – hangsúlyozta Kósa Lajos.

A politikus Magyarország legnagyobb ütemben fejlődő megyeszékhelye, Debrecen korábbi polgármestereként, jelenlegi országgyűlési képviselőjeként komoly tapasztalatokkal bír abban, miként lehet a siker útjára állítani egy vidéki várost. Tudásával és támogatásával Kreicsi Bálint segítségére lehet a júniusi önkormányzati választás előtt és azt követően is.

– Kósa Lajos beszédében kitért arra is, hogy bizony Debrecen életében is voltak nehéz időszakok, de a kitartó munka meghozta a gyümölcsét – fogalmazott a találkozó után a salgótarjáni polgármesterjelölt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában