Választás 2024

2024.04.27. 08:35

Fontos találkozókon van túl Kreicsi Bálint

A város jövője, fejlődése szempontjából rendkívül fontos egyeztetéseken vett részt az elmúlt napokban Kreicsi Bálint. A Hajrá, Salgótarján! Egyesület elnöke, egyben a szervezet és a Fidesz-KDNP közös polgármesterjelöltje.

Nool.hu

Éppen egy hete, április 20-án indult el hivatalosan is az önkormányzati választás kampánya, a Hajrá, Salgótarján! Egyesület és a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje pedig alig néhány óra alatt összegyűjtötte az induláshoz szükséges számú ajánlást. A támogatói aláírások gyűjtése, a kitelepülések és a személyes találkozások azonban ezzel nem értek véget: Kreicsi Bálint és csapata az elmúlt napokban a megyeszékhely megannyi választókörzetébe eljutott, hogy közterületi fórumokon hallgassa meg a helyiek problémáit, kéréseit, kérdéseit és ötleteit.

Kreicsi Bálint, Schmidt Ádám
Kreicsi Bálint salgótarjáni polgármesterjelölt (jobbról) dr. Schmidt Ádám sportért felelős államtitkárral egyeztetett Budapesten
Forrás: Kreicsi Bálint Facebook-oldala

A salgótarjáni polgármesterjelölt a jelek szerint nem csupán ígéretekkel kampányol, hiszen a héten számos, a város jövője és fejlődése szempontjából lényeges egyeztetésen is részt vett. A közösségi oldalán számolt be egyebek mellett arról, hogy a minap dr. Schmidt Ádám sportért felelős államtitkárral egyeztetett Salgótarjánt érintő sportszakmai kérdésekről a fővárosban.

Kreicsi Bálint a Nógrád Vármegyei Szakképzési Centrumban Gembiczki Ferenc kancellártól kapott tájékoztatást szakmai és infrastrukturális fejlesztésekről. Mint fogalmazott, a téma kiemelten fontos, hiszen a szakképzésnek, a városban működő vállalkozásoknak, valamint az önkormányzatnak hatékonyan kell együttműködni.

Szintén a héten a VGÜ NKft-nél is járt, ahol Fekete Zoltán ügyvezető igazgatóval áttekintették a hulladékgazdálkodás, a szelektív hulladékgyűjtés, a városi lomtalanítás és az illegális szemétlerakók kérdését. Kreicsi Bálint a Salgó Vagyon Kft. ügyvezetőjével, Méhes Andrással is egyeztetett: a lakásállomány, a nem lakás célú ingatlanok, az ipari park fenntartása és a távhő volt a találkozó témája.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában