Pankráció

2024.03.27. 17:20

A határon túl is lenyűgözik a nézőket a salgótarjáni pankrátorok

A salgótarjáni székhelyű XWP pankrációs szervezet fiatal pankrátorai Kolozsváron szerepeltek.

Bakos László

Ron Corvus (térden) és csapata Kolozsváron szerepelt

Forrás: Beküldött fotó

A salgótarjáni dojoban folyó küzdelmekről rendszeresen beszámolunk, ezúttal arról kaptunk hírt Ron Corvustól, alias Szabó Norberttől, a dojo vezetőjétől, hogy Kolozsváron is szorítóba léptek.

A sportágat a legnagyobb nevektől tanuló pankrátor tanítványai az RPW szervezetnél jártak, ahol amellett, hogy megmérkőztek, egy képzést is kaptak, rengeteg tapasztalatot gyűjtve. A gálán a magyar srácok mellett olyan hírességek is megfordultak, mint az amerikai Lio Rush, aki fiatalsága ellenére megjárta már a WWE-t, az AEW-et, illetve a TNA-t is. Emellett a gálán szerepelt az ex-WWE birkózó, Tom Laruffa, a belga származású MBM és a pakisztáni Baadshah Pehalwan Khan is.

A salgótarjáni székhelyű XWP-t többen is képviselték, az itteni születésűek közül pedig Ron Corvuson kívül Kuty Dániel és Oláh Gyuszi, vagyis a Clickbait csapat is ringbe lépett, a duó győzni is tudott. A sportágat értő közönség hatalmas tapsa fogadta Miricz Tamás (Miric) és Balla Balázs (Blaze) harcát is. Nem mellesleg Blaze testvére, Balla Dávid volt az est egyik bírója.

Látványos megmozdulások szórakoztatták a közönséget
Forrás: Beküldött fotó

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában