Tündérszépek 2024

2024.04.26. 09:47

Stylist és divatszakértő ad hasznos tippeket a Tündérszépek verseny nógrádi jelentkezőinek!

Fantasztikus divattanácsokat adott a ruházat, az ékszerek és a kiegészítők terén Gembicki Glória bárnai stylist a Tündérszépek szépségversenyre jelentkező hölgyek számára. Hírportálunk összeszedte most egy csokorba a leghasznosabb trendötleteket, amiket érdemes lehet megfogadni!

Sipos Nina Vivien

Gembicki Glória bárnai stylisttal beszélgettünk korábban az idei trendekről, a különböző népszerű ruhadarabokról, kiegészítőkről, valamint ékszerekről, amik garantáltan feldobhatják a mindennapi megjelenésünket. Mindemellett hasznos, tuti divattanácsait is megosztotta a Tündérszépek országos szépségversenyre jelentkező hölgyek számára, amelyeket ha megfogadnak, akkor sokkal egyszerűbben fog zajlani a fotózás!

Rendkívül felkapottak lettek 2024-ben a pöttyök, a masnik, a fűzők, az átlátszó darabok, a rojtok, valamint a csillogós szerelések, ezek pedig az üzletekben megjelenő ruhákon és az ékszereken is visszaköszönnek. Glória szerint inkább az elegáns öltözék a menő jelenleg, mintsem a sportos. Ezeket keverni is tudjuk, de azért oda kell figyelni rá, hogy jól alakítsuk ki a szettünket. A sportosan elegáns stílust legegyszerűbben úgy lehetne jellemezni, mint a hétköznapi és csinos ruhadarabok, kiegészítők ötvözetét.

„Minél nagyobb és feltűnőbb, annál jobb!”

A szakértő kifejtette, az idei esztendőben a mini táskát teljes egészében felváltotta a maxi táska használata. Ez a méretbeli változás a kiegészítőknél, illetve az ékszereknél is megfigyelhető. Hozzáfűzte: a nagyobb méretű, kövekkel kirakott gyűrűk és a hosszabb, csillogó fülbevalók eléggé trendik lettek, ráadásul hasonló a helyzet a karkötőket tekintve is. 

Gembicki Glória elárulta, hogy a ruha fajtájától, kivágásától függ az, hogy ahhoz milyen hosszúságú, vastagságú láncot vegyenek fel a hölgyek. Amennyiben a nyaklánc hangsúlyos, ahhoz már nem ajánlott szintén hangsúlyos fülbevalót hordani, mert sok lehet az összhatás. 

Az öltözékünk visszatükrözi a személyiségünket

– Az első és legfontosabb dolog, hogy ne felejtsük el, hogy az öltözék a saját stílusunkat tükrözi vissza. Olyat kell választani amiben jól, magabiztosnak és boldognak érezzük magunkat. Az nem jó, ha feszengünk egy ruhában, mert az meg fog látszódni, még egy fotózáson készített fényképeken is! – javasolta Glória, hozzáfűzve: – Továbbá fontos, hogy legyen olyan ruhában is felvétel készítve, ami szépen passzol az alakra és látszódik benne, hogy milyen a modell alkata. Ne legyen túl szűk, de túl lezser sem a választott viselet. A magassarkú viselése a lapos talpú cipő helyett jó alternatíva, lehet mert optikailag megnyújtja a lábakat.

A bárnai divatszakértő elmondta, hogy a modellügynökségeknél egy-egy tesztfotózáson sokkal hangsúlyosabb az, hogy a modelleknek látszódjon az alakjuk, mint az, hogy milyen ruhában vannak. Sőt, a leggyakrabban az a kérés, hogy olyan ruhákban jelenjenek meg a hölgyek, amelyek kiemelik az alakjukat. Ebből kifolyólag érdemes hasonló öltözékben gondolkodni, ha fotózásra készül valaki. Ugyanakkor minimális ékszerekre szükség van, hiszen sokat dobhatnak az összképen. Egy-egy kisebb fülbevaló, gyűrű vagy karkötő jól tud mutatni a felvételeken, azonban inkább magukról a modellekről szól az egész portfólió fotózás, mintsem az öltözékükről.

Még nem késő, jelentkezz a versenyre! 

Továbbra is várjuk a nevezéseket egészen május 12-én, vasárnap 23 óra 59 percig a Tündérszépek országos versenyre. Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Nógrád vármegye szépségei Heves, valamint Jász-Nagykun-Szolnok hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indult. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!