húsvét

2021.04.08. 14:42

Ajándékkal lepték meg a rászorulókat Nógrádkövesden

A Magyarországi Cigányok Demokratikus Szövetségének Nógrádkövesdi Tagszervezete idén harmincnégy hátrányos helyzetű nógrádkövesdi kisgyermeket lepett meg húsvéti ajándékcsomaggal.

L. J.

Farkas János húsvétvasárnap délelőtt személyesen látogatott el az érintettekhez

Forrás: Beküldött fotó

– Tavaly szintén volt már egy ilyen jellegű kezdeményezésünk, akkor csokival kedveskedtünk a gyerekeknek, és szájmaszkokat is kiosztottunk nekik – mondta el portálunk érdeklődésére Farkas János, a tagszervezet elnöke.

Hozzátette: – A mostani ajándékozással azt szerettük volna elérni, hogy egy kicsit jobb kedvre derüljenek a gyermekek az ünnep alkalmából. Hiszen a járványhelyzet és a digitális oktatás őket is napi rendszerességgel állítja nehéz feladatok elé.

Farkas János húsvétvasárnap délelőtt személyesen látogatott el az érintettekhez

Az idei ajándékcsomagban egy plüssnyulat, egy színezőt, egy tábla csokoládét, valamint egy ünnepi kártyát találhattak a gyerekek. Farkas János húsvétvasárnap délelőtt személyesen látogatott el az érintettekhez. A járványügyi előírásokat betartva, azonban most nem közvetlenül adta át a csomagokat, hanem a házak kapujára helyezte el azokat. A gyerkőcök pedig nem sokkal később nagy örömmel vették át az ajándékokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában